Αμηχανία στο Masterchef: Αποχώρησε με αιχμές η πιο πολυσυζητημένη παίκτρια – “Δεν θα μου λείψουν”

Διαβάζεται σε 2'
Αμηχανία στο Masterchef: Αποχώρησε με αιχμές η πιο πολυσυζητημένη παίκτρια – “Δεν θα μου λείψουν”

Η αμφιλεγόμενη παίκτρια του φετινού Masterchef αποχώρησε, με τον εξώστη να εκφράζει την χαρά του. “Απασφάλισε” φεύγοντας και στράφηκε κατά συμπαίκτριάς της.

Με νέο επεισόδιο επέστρεψε το Masterchef το βράδυ της Παρασκευής (01/03) και έτσι έκλεισε η εβδομάδα – θρίλερ για τους παίκτες του διαγωνισμού.

Στο χθεσινό επεισόδιο, ο Χρήστος, η Γεωργία και ο Σταμάτης, αναμετρήθηκαν σε μια δοκιμασία που τους έδωσε μια τελευταία ευκαιρία για να παραμείνουν στο ριάλιτι μαγειρικής.

Συγκεκριμένα, οι τρεις παίκτες έπρεπε να βρουν τα περισσότερα υλικά από το πιάτο του Culinary Consultant του Masterchef, Νίκου Θωμά.

Ο Χρήστος ήταν, τελικά, ασφαλής, κι έτσι η Γεωργία και ο Σταμάτης προχώρησαν στη Δοκιμασία Αντιγραφής Πιάτου.

Οι δύο παίκτες κλήθηκαν να αντιγράψουν πιστά το πιάτο του σεφ που ήταν χτένια καρμπονάρα με λευκά σπαράγγια.

Η συνταγή ήταν ιδιαίτερα απαιτητική και οι δύο παίκτες έβαλαν τα δυνατά τους για να καταφέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Στο τέλος, οι τρεις κριτές και ο σεφ ανακοίνωσαν τη βαθμολογία της δοκιμασίας και εκείνη που έπρεπε να αποχωριστεί την μαύρη ποδιά σε αυτό το σημείο του διαγωνισμού, ήταν η Γεωργία με 25 πόντους στην τελική δοκιμασία.

«Κάθε εμπόδιο για καλό λένε και, αφού το λένε, πάει να πει ότι κάτι άλλο καλό θα με περιμένει έξω» ομολόγησε η παίκτρια, ενώ ο εξώστης χάρηκε με την αποχώρησή της και με την παραμονή του Σταμάτη.

Και στη συνέχεια, “απασφάλισε”: «Δεν είμαι ψεύτρα, η Χριστίνα και η Ζωή δεν θα μου λείψουν, η Βιβή δεν θα μου λείψει. Όχι, δεν θα μου λείψουν. Τι να πω, ψέματα ότι θα μου λείψουν; Να πάω να τους αγκαλιάσω να τους φιλήσω; Ακόμα θυμάμαι που διάβαζα με το φαναράκι στο κρεβάτι μου για να μην ξυπνήσω τη Ζωή. Ε σαν τι άλλο να κάνω δηλαδή;».

Ενώ στράφηκε κατά της Χριστίνας: «Η Χριστίνα ήταν ο άνθρωπος που δεν μπορούσα καθόλου μέσα στο σπίτι και που είχαμε τα πολλά προβλήματα. Καλό θα είναι να μην έχει στο μυαλό της ότι υπάρχει μόνο αυτή μαγειρικά και ότι μπορεί να διατάζει τους ανθρώπους. Δεν ξέρω αν την έχουν μεγαλώσει έτσι. Αν θέλει, ας πληρώσει κάποιον να την υπηρετεί και να του μιλάει όπως θέλει».

Η Γεωργία αποχαιρέτησε τους κριτές και ορισμένους από τους συμπαίκτες της, κατά την αποχώρησή της.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα