Ανδρέας Μικρούτσικος: “Τι είμαι; Γλείφτης;” – Η αναφορά στην εκπομπή της Καινούργιου

Διαβάζεται σε 2'
Ανδρέας Μικρούτσικος: “Τι είμαι; Γλείφτης;” – Η αναφορά στην εκπομπή της Καινούργιου

Καλεσμένος του Ηλία Ψινάκη ήταν ο Ανδρέας Μικρούτσικος που αναφέρθηκε στις τηλεοπτικές του συνεργασίες. Τι είπε για την Κατερίνα Καινούργιου.

Στην εκπομπή “Γηροκομείο” του Ηλία Ψινάκη βρέθηκε καλεσμένος ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος αναφέρθηκε στις τηλεοπτικές εκπομπές που συμμετέχει, τις συνεργασίες του, αλλά και αυτή της Κατερίνας Καινούργιου.

“Στην Καινούργιου το ότι ένας λέει άποψη και είναι και εμπεριστατωμένη που ανακαλύπτει το κουκούτσι και όταν αντιλαμβάνονται ότι κάτι καλό πάω να πω με διακόπτουν, φταίω εγώ;”, είπε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Εν συνεχεία, αναφέρθηκε σε μία συζήτηση που είχε με τον Νίκο Κοκλώνη, αποκαλύπτοντας: “Ο Νίκος Κοκλώνης είναι πάρα πολύ γλυκός. Με φώναξε, μου κατέθεσε τον σεβασμό του και μου είπε ότι θέλει να είμαστε μαζί χωρίς να έχουμε κάτι συγκεκριμένο. Του ζήτησα μία χάρη: ‘Θα σου πω τη γνώμη μου, πέτα τη, κράτα τη, κράτα τα μισά, κράτα ό,τι θες. Μη με αναγκάσεις με τον τρόπο σου να πρέπει να σε γλείψω. Έχεις πάρα πολλούς που σε γλείφουν, δεν χρειάζεται να προσθέσεις ακόμη έναν’. Όταν κάνω μία κριτική με αγάπη, με τρυφερότητα και με ρωτάνε τη γνώμη μου, τι πρέπει να πω; Τι είμαι; Ένας μ…κας γλείφτης; Δεν υπάρχουν τόσοι; Πρέπει να προστεθώ κι εγώ; Αυτό το κέρδος θα ‘χει από μένα;”.

Δείτε όσα είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα