Ανδρέας Μικρούτσικος: Ο λόγος που δεν εμφανίστηκε ως guest κριτής στο J2US

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος στο Big Brother
Ο Ανδρέας Μικρούτσικος στο Big Brother YOUTUBE

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος θα συμμετείχε το Σάββατο (5/12) στο "J2US", ωστόσο δεν εμφανίστηκε ποτέ. Όλο το παρασκήνιο.

Δύο εκπλήξεις περίμεναν το τηλεοπτικό κοινό το βράδυ του Σαββάτου (5/12) στο "J2US", καθώς είχε ανακοινωθεί πως θα ήταν καλεσμένοι ο Βασίλης Καρράς για να τραγουδήσει, αλλά και ο Ανδρέας Μικρούτσικος ως guest κριτής.

Ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής εμφανίστηκε όντως στη σκηνή του μουσικοχορευτικού show και διασκέδασε τον κόσμο, ωστόσο, ο διάσημος παρουσιαστής δεν εμφανίστηκε στο πλατό έως και τη λήξη της βραδιάς.

Η ανακοίνωση για την εμφάνιση του Ανδρέα Μικρούτσικου είχε γίνει από την εκπομπή "Έλα Χαμογέλα" της Σίσσυς Χρηστίδου, ενώ την είδηση είχε επιβεβαιώσει και ο παραγωγός και παρουσιαστής του show του Open, Νίκος Κοκλώνης.

Την επόμενη μέρα, την Κυριακή (6/12), στο "Έλα Χαμογέλα" ανακοινώθηκε πως ο παρουσιαστής δεν εμφανίστηκε στο "J2US", επειδή δημιουργήθηκε ένα ενδοκαναλικό θέμα, χωρίς να δοθούν περαιτέρω διευκρινίσεις.

Σήμερα, Δευτέρα (7/12), η εκπομπή "Φωλιά των Κου Κου" μετέδωσε την επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΙ, που ανέφερε ότι ο σταθμός ουδέποτε δέχτηκε αίτημα - ως είθισται - για να εμφανιστεί ο παρουσιαστής του "Big Brother" στο Open.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, σε επικοινωνία που υπήρξε με τον Ανδρέα Μικρούτσικο, ο ίδιος φέρεται να μην επιβεβαίωσε ότι είχε επίσημη πρόταση από το "J2US".

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ανδρέας Μικρούτσικος, J2US, Open, ΣΚΑΙ
SHARE:

24Media Network