Ανδρέας Μικρούτσικος: Ο λόγος που δεν εμφανίστηκε ως guest κριτής στο J2US

Ανδρέας Μικρούτσικος: Ο λόγος που δεν εμφανίστηκε ως guest κριτής στο J2US
Ο Ανδρέας Μικρούτσικος στο Big Brother Youtube

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος θα συμμετείχε το Σάββατο (5/12) στο "J2US", ωστόσο δεν εμφανίστηκε ποτέ. Όλο το παρασκήνιο.

Δύο εκπλήξεις περίμεναν το τηλεοπτικό κοινό το βράδυ του Σαββάτου (5/12) στο “J2US”, καθώς είχε ανακοινωθεί πως θα ήταν καλεσμένοι ο Βασίλης Καρράς για να τραγουδήσει, αλλά και ο Ανδρέας Μικρούτσικος ως guest κριτής.

Ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής εμφανίστηκε όντως στη σκηνή του μουσικοχορευτικού show και διασκέδασε τον κόσμο, ωστόσο, ο διάσημος παρουσιαστής δεν εμφανίστηκε στο πλατό έως και τη λήξη της βραδιάς.

Η ανακοίνωση για την εμφάνιση του Ανδρέα Μικρούτσικου είχε γίνει από την εκπομπή “Έλα Χαμογέλα” της Σίσσυς Χρηστίδου, ενώ την είδηση είχε επιβεβαιώσει και ο παραγωγός και παρουσιαστής του show του Open, Νίκος Κοκλώνης.

Την επόμενη μέρα, την Κυριακή (6/12), στο “Έλα Χαμογέλα” ανακοινώθηκε πως ο παρουσιαστής δεν εμφανίστηκε στο “J2US”, επειδή δημιουργήθηκε ένα ενδοκαναλικό θέμα, χωρίς να δοθούν περαιτέρω διευκρινίσεις.

Σήμερα, Δευτέρα (7/12), η εκπομπή “Φωλιά των Κου Κου” μετέδωσε την επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΙ, που ανέφερε ότι ο σταθμός ουδέποτε δέχτηκε αίτημα – ως είθισται – για να εμφανιστεί ο παρουσιαστής του “Big Brother” στο Open.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, σε επικοινωνία που υπήρξε με τον Ανδρέα Μικρούτσικο, ο ίδιος φέρεται να μην επιβεβαίωσε ότι είχε επίσημη πρόταση από το “J2US”.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα