Ο Καρράς έφερε το ΠΑΣΟΚικό μπουζούκι στην καραντίνα μας

Ο Καρράς έφερε το ΠΑΣΟΚικό μπουζούκι στην καραντίνα μας

Ξεσήκωσε το πλατό και τους τηλεθεατές η μοναδική εμφάνιση του Βασίλη Καρρά στο "J2US". Ο λαϊκός τραγουδιστής έδωσε ρέστα και το twitter τρελάθηκε.

Καλεσμένος στο μουσικοχορευτικό show “J2US” ήταν το βράδυ του Σαββάτου (5/12) ο Βασίλης Καρράς, ο οποίος ανέβηκε στη σκηνή και ξεσήκωσε όλο το πλατό, όπως και τους τηλεθεατές που παρακολουθούσαν την εκπομπή στο Open.

Ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής χάρισε μοναδικές στιγμές, τραγουδώντας τις μεγάλες επιτυχίες του, όπως “Φαινόμενο” σε μουσική και στίχους Φοίβου, “Λέγε ό,τι θες” σε μουσική Αλέξανδρου Χρυσοβέργη, Ειρήνης Χρυσοβέργη και στίχους Σπύρου Γιατρά και “Απορώ αν αισθάνεσαι τύψεις” σε μουσική και στίχους Φοίβου.

“Τυπικές σχέσεις”, “Έτσι σ’ αγάπησα”, “Απ’ το βορρά μέχρι το νότο”, “Τα καλύτερα ταξίδια”, “Μη μ’ αγαπάς” ήταν ορισμένα ακόμη κομμάτια που ερμήνευσε ο αγαπημένος Βασίλης Καρράς στη σκηνή του J2US.

Κάνοντας μια φαντασμαγορική έναρξη σαν να βρισκόμασταν σε νυχτερινό κέντρο και ερμηνεύοντας ένα πολύ ωραίο πρόγραμμα με μουσικές επιλογές από όλη του τη δισκογραφία, ο καταξιωμένος τραγουδιστής προσέφερε μια απίστευτη βραδιά διασκέδασης σε όλο τον κόσμο, ο οποίος έκανε εκατοντάδες tweets με το όνομά του.

Το twitter “τρελάθηκε” με την εμφάνιση του Βασίλη Καρρά και θυμήθηκε την προ κορονοϊού περίοδο, όταν μπορούσαμε να γλεντάμε και να διασκεδάζουμε χωρίς φόβο και περιορισμούς. Φυσικά, δεν έλειψαν τα σχόλια για “Εποχές ΠΑΣΟΚ”, για φοιτητικά χρόνια στα μπουζούκια, για “καψούρες” και πολλά άλλα.

Το σίγουρο είναι πως οι τηλεθεατές πέρασαν πολύ καλά και διασκέδασαν όσο βρίσκονται σε lockdown, ενώ το highlight της βραδιάς ήταν το ντουέτο Βασίλη Καρρά και Δέσποινας Βανδή, που τραγούδησαν τη μεγάλη επιτυχία τους “Γέλα μου”.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα