Άννα Μαρία Ψυχαράκη: “Στον τελικό του Big Brother βρισκόμουν σε κατάσταση σοκ”

Άννα Μαρία Ψυχαράκη: “Στον τελικό του Big Brother βρισκόμουν σε κατάσταση σοκ”
Η Άννα-Μαρία Ψυχαράκη Glomex

Η Άννα-Μαρία Ψυχαράκη μίλησε για την αντίδρασή της στο άκουσμα της είδησης πως ήταν η φετινή νικήτρια του Big Brother, μία αντίδραση που πολλοί χαρακτήρισαν ως υπερβολική. "Όλο αυτό το ξέσπασμα ήταν από συσσωρευμένη πίεση, από συσσωρευμένο άγχος", είπε.

Για την εμπειρία της στο σπίτι του Big Brother, αλλά και για το πώς αισθάνθηκε όταν έμαθε πως ήταν η νικήτρια του ριάλιτι, μίλησε η Άννα-Μαρία Ψυχαράκη, η οποία βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής “The 2Night Show” με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

“Με το που άκουσα ότι νίκησα αισθάνθηκα ότι με έχει ψηφίσει όλος ο κόσμος… Δεν πίστευα ότι θα είμαι νικήτρια για αυτό άλλωστε είχα αυτήν την αντίδραση που για πολλούς ήταν υπερβολική. Δεν το έκανα επίτηδες, έτσι μου βγήκε. Ήμουν σε κατάσταση σοκ γιατί ειλικρινά δεν περίμενα ότι θα είμαι νικήτρια”, ανέφερε η Άννα- Μαρία Ψυχαράκη.

“Με την εξέλιξη του παιχνιδιού περίμενα ότι θα έφτανα στην πεντάδα κι όλο αυτό το ξέσπασμα ήταν από συσσωρευμένη πίεση, από συσσωρευμένο άγχος. Ένιωσα δικαίωση, ανακούφιση κι ήρθαν όλες οι έντονες εικόνες στο μυαλό μου. Η καρδιά μου γύρισε πίσω κι είπα μα όντως ο κόσμος με κατάλαβε και με ψήφισε; Ήμουν σε κατάσταση σοκ”, είπε χαρακτηριστικά η νικήτρια του φετινού Big Brother.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα