Άννα Μπαζάν: Το GNTM, η εγκατάλειψη από τη μητέρα, η βία του πατέρα και το ορφανοτροφείο

Άννα Μπαζάν: Το GNTM, η εγκατάλειψη από τη μητέρα, η βία του πατέρα και το ορφανοτροφείο

Μπορεί η Άννα να μην προχώρησε μακριά στο GNTM, ωστόσο, όλοι την θυμόμαστε. Μίλησε στην Ελεωνόρα Μελέτη για τα παιδικά της χρόνια, τη ζωή στο ορφανοτροφείο και το παιχνίδι μόδας.

Η Άννα Ραφαέλα Μπαζάν είναι ένα πανέμορφο κορίτσι, που γνωρίσαμε μέσα από τις οντισιόν του Greece’s Next Top Model και που μας έκανε εξ αρχής εντύπωση. Η Άννα είχε επισκεφτεί το πλατό του GNTM στις οντισιόν της Θεσσαλονίκης και είχε πει τη δική της συγκινητική ιστορία, καθώς μεγάλωσε στο ορφανοτροφείο “Μέλισσα”.

Μπορεί η Άννα να μην προχώρησε μακριά στο GNTM και να έφυγε πάρα πολύ νωρίς, ωστόσο, το γλυκό πρόσωπό της και η δύναμη της ψυχής της έκαναν αίσθηση, ακόμη και για τις λίγες ώρες που την είδαμε στην τηλεόραση. Η 22χρονη κοπέλα φιλοξενήθηκε στην εκπομπή “Μετά τα Μεσάνυχτα” της Ελεωνόρας Μελέτη και μίλησε για τη ζωή της.

Τα δύσκολα παιδικά της χρόνια, η εγκατάλειψη από τη μητέρα της στο νοσοκομείο τη μέρα της γέννας, η βίαιη ζωή με τον πατέρα της, η αγάπη που πήρε στο ορφανοτροφείο “Μέλισσα” και οι φίλες της που τη στηρίζουν σε όλα, είναι μόνο μερικά πράγματα από τον μέχρι τώρα βίο τηςΆννας Ραφαέλα Μπαζάν.

Όπως περιγράφει η ίδια, η μητέρα της την παράτησε στο νοσοκομείο, ενώ είχε άλλα τρία αδέρφια, ο πατέρας της την μεγάλωσε μέχρι τα 12 λέγοντάς της πως η μαμά της δεν την ήθελε, ενώ δεν έλειψε η σωματική βία κατά τη διάρκεια της ζωής της με τον μπαμπά της, η σκληρή συμπεριφορά απέναντί της και ο πόνος.

Σε ηλικία 12 ετών ο πατέρας της την είχε χτυπήσει πάρα πολύ γιατί δεν είχε ξεσκονίσει και τότε ξεκίνησαν οι καταγγελίες, οι οποίες οδήγησαν την Άννα στο ορφανοτροφείο. Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξή της στο παρακάτω βίντεο:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα