Αννίτα Πάνια: Η άβολη ατάκα στην Σκορδά και η αμηχανία με τον Λιάγκα

Αννίτα Πάνια: Η άβολη ατάκα στην Σκορδά και η αμηχανία με τον Λιάγκα

Η Αννίτα Πάνια μίλησε στο "Πρωινό" για τα χρόνια που βρίσκεται στην τηλεόραση, την αρρωστοφοβία της και τον Νίκο Καρβέλα. Τι είπε στη Φαίη Σκορδά για την εκπομπή και το σχόλιό της για τον γάμο.

Στην εκπομπή “Πρωινό” της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα στον ΑΝΤ1 βρέθηκε καλεσμένη η Αννίτα Πάνια, αιφνιδιάζοντας τους δύο οικοδεσπότες από τα πρώτα κιόλας λεπτά της συνέντευξής της.

Συγκεκριμένα, η Αννίτα Πάνια μίλησε για την απόφασή της να εμφανιστεί στην εκπομπή, αναφέροντας πως το έκανε επειδή της το ζήτησε ένας άνθρωπος που εκτιμά. “Γιατί δίνω σήμερα συνέντευξη; Θα σας πω την αλήθεια. Σήμερα δίνω γιατί έρχομαι σε ένα πρωινό πρόγραμμα που βεβαίως μου είστε συμπαθείς και οι δύο, σέβομαι και τα χρόνια που δουλεύετε και γιατί αυτό το πρόγραμμα έχει αρχισυντάκτρια ένα αγαπημένο μου πρόσωπο που είναι η Χρύσα Ζορκάδη”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Έπειτα, η Φαίη Σκορδά της απάντησε πως είναι ιδιαίτερα δύσκολη, με την παρουσιάστρια να της δηλώνει ευθέως: “Αν με έπαιρνες εσύ τηλέφωνο δεν θα ερχόμουν στην εκπομπή, για να είμαι ειλικρινής. Ούτε αν με έπαιρνε ο Γιώργος. Σας το λέω γιατί είστε παιδιά ακομπλεξάριστα”.

Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε για τον γιο της, αναφέροντας πως δεν μπορούσε να του αλλάξει πάνα λόγω της μικροβιοφοβίας της, αλλά και για τους γάμους της, φέρνοντας σε αμηχανία τους δύο οικοδεσπότες και υπήρξαν ζευγάρι.

“Άλλο γάμο δεν θα έκανα με τίποτα. Κι αυτό που έκανα ήταν χαβαλές, δεν ήταν γάμος, ήταν πάρτι. Δεν πιστεύω στον γάμο. Ο γάμος εσένα σε κράτησε με τον Γιώργο; Αν σας κρατούσε ο γάμος είναι θλιβερό. Για να μπορείτε να είστε φιλαράκια, να δουλεύετε μαζί, σημαίνει ότι έχετε αγάπη μεταξύ σας. Έτσι δεν είναι ή σιχαίνεστε ο ένας τον άλλον και το κάνετε για τη δουλειά;”, ανέφερε η Αννίτα Πάνια.

Τέλος, αναφερόμενη στη σχέση της με τον Νίκο Καρβέλα και την Άννα Βίσση, δήλωσε: Ο Νίκος Καρβέλας είναι ένα πλάσμα το οποίο θαυμάζω, άρα μπορώ να λέω ότι τον αγαπώ. Για το μυαλό του που μεγαλώνει με την ηλικία του και γίνεται θαυμαστό, την στάση ζωής του, για το ταλέντο του. Βέβαια, την ίδια στιγμή, υπάρχουν και φορές που νομίζω ότι είναι το μόνο άτομο που θα ήθελα να σκοτώσω. Με την έννοια ότι δεν μπορείς να το ξεπεράσεις και κάποια στιγμή σε εκνευρίζει. Δεν έχω χωρίσει με κανέναν άνθρωπο με τον οποίο συνεχίζω να αγαπιέμαι και να σεβόμαστε ο ένας τον άλλον. Δεν έχω καν χωρίσει με ανθρώπους που έχουν φύγει από τη ζωή. Χωρίζω σημαίνει παύω να γουστάρω έναν άνθρωπο. Όταν έχω σχέση, δεσμούς με έναν άνθρωπο, δεν χωρίζω, όποιος και αν είναι αυτός”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα