Απαράδεκτοι: Ποιός γνωστός ηθοποιός είχε συμφωνήσει να υποδυθεί τον Βλάση;

Απαράδεκτοι: Ποιός γνωστός ηθοποιός είχε συμφωνήσει να υποδυθεί τον Βλάση;
Απαράδεκτοι mega

Ο Τάκης Παπαματθαίου, σε συνέντευξη του σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή, αποκάλυψε πως είχε φτάσει "στο νήμα" να γίνει ένας εκ των 'Απαράδεκτων', στο ρόλο του Βλάση. Γιατί "ναυάγησε" η συμφωνία.

Σήμερα κανείς δεν μπορέι να φανταστεί την εμβληματική σειρά που έγραψε η Δήμητρα Παπαδοπούλου, χωρίς τον Βλάση Μπονάτσο να ερμηνεύει τον χαρακτήρα που είχε το όνομα του.

Όμως η πραγματικότητα, όταν η ομάδα των βασικών πρωταγωνιστών βρισκόταν ακόμα υπό διαμόρφωση, ήταν τελείως διαφορετική. Ο Τάκης Παπαματθαίου, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 και την Μαίρη Αρώνη, αποκάλυψε πως βρέθηκε “μια ανάσα” από το να ερμηνεύσει έναν εκ των τεσσάρων βασικών χαρακτήρων της παρέας της πιο αγαπημένης “απαράδεκτής” παρέας της ελληνικής τηλεόρασης.

Είπε: “Η Δήμητρα Παπαδοπούλου που είχε κάνει πρόταση να παίξω στους Απαράδεκτους. Στη θέση μου πήγε ο Βλάσσης Μπονάτσος. Δεν πήγα γιατί είχα υπογράψει συμβόλαιο πιο πριν με τον Γιώργο Κωνσταντίνου για το Άγγελος κατά λάθος. Το μετάνιωσα που δεν πήγα”.

Οι “Απαράδεκτοι” προβλήθηκαν με τεράστια επιτυχία στο MEGA τις σεζόν 1991-92 και 1992-93, με τον Τάκη Παπαματθαίου να εμφανίζεται μόνο ως guest στη σειρά, υποδυόμενος τον ανηψιό του Βασίλη Χαλακατεβάκη (Τάκης Μάντουρας) στο επεισόδιο “Ο Εραστής Έρχεται”.

Η πρωτότυπη κωμική σειρά του Γιώργου Κωνσταντίνου, όπου ο ίδιος υποδύθηκε έναν άγγελο που προσγειώθηκε στην γη με ανθρώπινη μορφή, προβλήθηκε για μια σεζόν στον ΑΝΤ1 και πέρασε μάλλον απαρατήρητη.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα