Ασημίνα – MasterChef: “Δούλευα από 16 χρόνων για να πληρώσω τη σχολή μου”

Ασημίνα – MasterChef: “Δούλευα από 16 χρόνων για να πληρώσω τη σχολή μου”

Η Ασημίνα Ουστάλλι, η όμορφη παίκτρια του MasterChef, μίλησε για τον διαγωνισμό και τις φήμες για ερωτική σχέση με τον Πάνο στη "Φωλιά των Κουκου". "Έχει πει κάποια πράγματα για μένα που κι εγώ τώρα τα είδα έξω", είπε για τη Σπυριδούλα.

Η Ασημίνα Ουστάλλι, που ήταν το αουτσάιντερ του MasterChef για πολλούς τηλεθεατές, αλλά και συμπαίκτες της, κατάφερε να παραμείνει στο παιχνίδι μέχρι και την τελική 6άδα. Τελικά, η Ασημίνα αποχώρησε από τον διαγωνισμό με δάκρυα και απέραντη συγκίνηση, καταφέρνοντας, όμως, να κερδίσει τις καρδιές όλων. Η παίκτρια του MasterChef βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Φωλιά των Κουκου” και μίλησε για όλα.

Η Ασημίνα ρωτήθηκε για τα παιδικά της χρόνια, μιας και αρκετές φορές στο παιχνίδι δήλωσε πως πέρασε δύσκολα στη ζωή της. Σχετικά με τη οικογενειακή της κατάσταση και τα προηγούμενα χρόνια, είπε τα εξής:

“Εγώ και η αδελφή μου ήμασταν πολύ ανεξάρτητες. Οι γονείς μας δεν είναι από εδώ, είναι από ξένη χώρα, είναι από την Αλβανία, εμείς γεννηθήκαμε εδώ. Έχουν έρθει και έχουν δουλέψει πάρα πολύ. Έλειπαν από το πρωί μέχρι το βράδυ γιατί δούλευαν, η μία φρόντιζε την άλλη, μαγειρεύαμε από νωρίς, μέναμε στο σπίτι μόνες μας από τα 7 -8 μας. Δούλεψα από πολύ μικρή, από 16 χρονών. Στα 18 μου πήγα πρώτη φορά σεζόν για να μαζέψω λεφτά και να πληρώσω τη σχολή μου και, παράλληλα με τη σχολή, δούλευα. Γενικά, ό,τι έχω κάνει, το έχω κάνει μόνη μου. Προσπαθώ πάρα πολύ, δεν έχω ζητήσει τίποτα από τους γονείς μου, γιατί έχουν δουλέψει πάρα πολύ και δεν μου πάει καρδιά να ζητήσω οτιδήποτε.”

Επίσης, αναφέρθηκε στην περιβόητη σχέση της με τον συμπαίκτη της τον Πάνο, ξεκαθαρίζοντας πως είναι μόνο φίλοι και ότι δεν είχαν ποτέ κάτι ερωτικό μεταξύ τους:

“Η αλήθεια είναι ότι με τον Πάνο είμαστε μόνο φίλοι. Δεν είχαμε τίποτα ποτέ και δεν θα έχουμε γιατί είμαστε πολύ διαφορετικοί άνθρωποι. Απλά όταν είχαν μπει οι παλιοί παίκτες μέσα, μάς είπαν ότι έξω φαινόμαστε σαν ζευγάρι και κάναμε πλάκα. Στον Πάνο έχω πει ότι αν ήσουν 30 χρονών… Θα ταιριάζαμε πάντως, αλλά δεν έτυχε. Δεν μπήκα στο παιχνίδι με το σκεπτικό να βρω κάποιον.”

Η Ασημίνα μίλησε και για τη Σπυριδούλα, την πολυσυζητημένη παίκτρια του φετινού MasterChef, με την οποία, όπως είπε, είχαν καλή σχέση. Ωστόσο, είδε κάποια πλάνα της αφού βγήκε από το παιχνίδι, τα οποία της έκαναν εντύπωση:

“Η Σπυριδούλα είναι ένα ιδιαίτερο με παιδί με ιδιαίτερη προσωπικότητα. Δεν είναι κακός άνθρωπος όπως φαίνεται πολλές φορές. Έχει πει κάποια πράγματα για μένα που κι εγώ τώρα τα είδα έξω, δεν τα είχα δει. Με τη Σπυριδούλα μιλάγαμε στην αρχή σε λογικά πλαίσια, αλλά δεν είχαμε τσακωθεί ποτέ. Και βγήκα και είδα κάτι βιντεάκια που με έκραζε λίγο. Εντάξει, για να τα έχει πει όλα αυτά, μάλλον η άποψή της είναι και τη σέβομαι απόλυτα. Στο σπίτι δεν με έχει ενοχλήσει, ούτε την έχω ακούσει να λέει κάτι άσχημο και προσβλητικό για μένα. Δεν είχαμε τσακωθεί ποτέ, καλά εγώ με κανέναν δεν είχα τσακωθεί στο σπίτι.”

Τέλος, αναφέρθηκε στην τελική 5άδα, αλλά και τα επόμενα σχέδιά της:

“Έχω αδυναμία σε όλα τα παιδιά, δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιον. Όλοι είναι ισάξιοι. Από ‘δω και πέρα έχω στόχο να μπω στον χώρο της εστίασης και να δουλέψω στη μαγειρική. Έχω σκοπό να δουλέψω τουλάχιστον 10 χρόνια φουλ, για να μπορέσω μετά να κάνω κάποια πράγματα που θέλω. Θα ήθελα να ανοίξω κάποια στιγμή κάτι δικό μου, όχι κάτι μεγάλο. Κάτι μικρό, αλλά να είναι δικό μου, να ξέρω ότι το έκανα μόνη μου.”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα