MasterChef: Η αποχώρηση της Ασημίνας, τα δάκρυα και η πρώτη ανάρτηση στο Instagram

MasterChef: Η αποχώρηση της Ασημίνας, τα δάκρυα και η πρώτη ανάρτηση στο Instagram

Μανώλης Σαρρής, Πάνος Τόγιας, Σπυριδούλα Καραμπουτάκη, Χρήστος Μπάρκας και Παντελής Βούρος η τελική πεντάδα του μαγειρικού σόου μετά την αποχώρηση της Ασημίνας για δώσουν "μάχη" για τον τίτλο του MasterChef.

Το “μαγειρικό” ταξίδι του MasterChef τελείωσε χθες βράδυ για την Ασημίνα η οποία με δάκρυα στα μάτια αποχαιρέτησε κριτές και συμπαίκτες. 

Ο Σωτήρης Κοντιζάς την ρώτησε ποιος ήταν ο αρχικός της στόχος και εκείνη απάντησε: «Πρώτα από όλα ήταν να ξεπεράσω τις ανασφάλειες μου πάνω στη μαγειρική. Αυτό που με βοήθησε στο παιχνίδι ήταν στο να πιστέψω ότι μπορώ και να προχωρήσω».

«Κάποιοι πίστεψαν σε εσένα. Μέσα σε αυτούς ήμουν κι εγώ. Νομίζω ότι με έβγαλες ασπροπρόσωπο. Εγώ είδα πρόοδο.» της είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Έτσι λοιπόν, στην τελική πεντάδα του MasterChef βρίσκονται οι: Μανώλης Σαρρής, Πάνος Τόγιας, Σπυριδούλα Καραμπουτάκη, Χρήστος Μπάρκας και Παντελής Βούρος!

Λίγο αργότερα, η ξανθιά πρώην παίκτρια του σόου μαγειρικής  ανήρτησε μια φωτογραφία της στο Instagram, φορώντας την ποδιά της κόκκινης ομάδας κι έγραψε: 

“Ευχαριστώ παρά πολύ όλους για την υποστήριξη που μου δείξατε, ένα όνειρο τελείωσε και για μένα που ήταν παρά πολύ όμορφο, που έγινε όμορφο χάρη στην αγάπη σας και εύχομαι σε έναν έναν ξεχωριστά αγάπη και υγεία και να μην παρατάει ποτέ τα όνειρα του. Και θα σας πω και μια λέξη: εσπεριδοειδή λα λα λα. Σας αγαπώ πολύ η Σιλβύ”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα