Αυτή η νύχτα μένει: Συγκίνησε το Twitter η ερωτική σκηνή Ντίνου και Αλέξανδρου

Αυτή η νύχτα μένει: Συγκίνησε το Twitter η ερωτική σκηνή Ντίνου και Αλέξανδρου
Αυτή η νύχτα μένει Alpha Tv

Ο Ντίνος και ο Αλέξανδρος ήρθαν πολύ κοντά στη σειρά "Αυτή η νύχτα μένει" και είχαν μια τρυφερή ερωτική σκηνή, η οποία συγκίνησε τους χρήστες του Twitter. Δείτε τα σχόλια.

Η σειρά “Αυτή η νύχτα μένει” επέστρεψε με νέο επεισόδιο το βράδυ της Τρίτης (06/06) και με πολλές εξελίξεις, ωστόσο, η σκηνή που έκλεψε τις εντυπώσεις ήταν μία.

Ο λόγος για την ερωτική σκηνή ανάμεσα στον Αλέξανδρο και τον Ντίνο, η οποία συγκίνησε το κοινό της σειράς του Alpha.

Ο Ντίνος (Γιώργος Παπαπαύλου), αφήνοντας πίσω την κακοποιητική συμπεριφορά που υπέστη για χρόνια από τον Νώντα, άνοιξε την καρδιά του στον Αλέξανδρο (Γιάννη Εγγλέζο) και οι δυο άντρες ήρθαν πολύ κοντά.

Αυτή η νύχτα μένει: Η σκηνή Ντίνου – Αλέξανδρου

Αυτή η νύχτα μένει: Τα σχόλια στο Twitter

Αυτή η νύχτα μένει: Το trailer της Τετάρτης (07/06)

Η κλήση του Χρήστου από τον εισαγγελέα τον κολλάει για τα καλά στον τοίχο και, ενώ η βροχή από πέτρες συνεχίζεται, ο Στέλιος καταλαβαίνει πως έφτασε και η δική του σειρά. Η πεταμένη εφημερίδα θα κατεβάσει το Γιώργη στη γη με οδυνηρό τρόπο. Η τελευταία πληροφορία του Χρήστου οδηγεί τον Άλκη να συνεχίζει το διπρόσωπο παιχνίδι του ενώ η Εύη βυθίζεται όλο και περισσότερο στην απελπισία. Ο Στρατής προσπαθεί να πείσει τη Ζέτα πως μπορούν να κοιτάξουν πια το μέλλον, όμως, καθώς το μυαλό του εξακολουθεί να είναι κλειδωμένο στο Χρήστο, εκείνη αναζητά τρόπο να ξαναβρεί το Ντόκο όσο και αν η Νίτσα θέλει να την αποτρέψει. Η Βρεττώ θα ανοίξει την καρδιά της στον παπά Ντανίλο.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα