Bachelor: Ανατροπή – Το διπλό ραντεβού οδήγησε σε ξαφνική αποχώρηση

Bachelor: Ανατροπή – Το διπλό ραντεβού οδήγησε σε ξαφνική αποχώρηση
Μάγδα, Άννυ, Παναγιώτης στο Bachelor Alpha

Ξαφνική αποχώρηση στο "Bachelor". Ο Παναγιώτης βγήκε ραντεβού με την Άννυ και τη Μάγδα, αλλά στο τέλος του επιφύλασσε μια έκπληξη. Ποια κοπέλα έφυγε.

Έκτακτη αποχώρηση από το σπίτι του “Bachelor” είχαμε στο επεισόδιο της Πέμπτης (01/10), παρόλο που οι αποχωρήσεις των κοριτσιών γίνονται κάθε Παρασκευή στην “Τελετή των Ρόδων”.

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος αποφάσισε να προχωρήσει σε διπλό ραντεβού με δύο παίκτριες, τις οποίες δεν είχε τον χρόνο να γνωρίσει πάρα πολύ καλά: τη Μάγδα και την Άννυ.

Στο ραντεβού η καθεμία κοπέλα προσπάθησε να διεκδικήσει τον Έλληνα “Bachelor” με τον δικό της τρόπο, δημιουργώντας αρκετές φορές στιγμές αμηχανίας και κλίμα έντασης.

Ωστόσο, στο τέλος του ραντεβού ο Παναγιώτης επιφύλασσε μια έκπληξη στις κοπέλες, καθώς μία από τις δύο θα έπαιρνε το κόκκινο τριαντάφυλλο που σήμαινε ασυλία και μία θα έφευγε οριστικά.

Ο Παναγιώτης αποφάσισε πως η κοπέλα που θα πρέπει να αποχωρήσει από το ριάλιτι αγάπης του Alpha είναι η Μάγδα, καθώς, όπως είπε, δεν έχουν καμία χημεία μεταξύ τους.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα