Bachelor: Η Αντζελίνα στην αντεπίθεση – Έβαλε νυφικό και πέταξε σπόντα στη Νικόλ

Bachelor: Η Αντζελίνα στην αντεπίθεση – Έβαλε νυφικό και πέταξε σπόντα στη Νικόλ
Η Αντζελίνα με νυφικό πετάει σπόντα προς πάσα κατεύθυνση Instagram

Η παίκτρια που κατέλαβε την τρίτη θέση στην καρδιά του Παναγιώτη, δεν άντεξε το γεγονός ότι δεν βρέθηκε εκείνη στον τελικό και "ξέσπασε" μέσω Instagram.

Το βράδυ της Παρασκευής 18 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε ο μεγάλος τελικός του “Bachelor”, ο οποίος έλαβε χώρα στη Μάνη, στον τόπο καταγωγής του Παναγιώτη Βασιλάκου.

Η Νικολέττα Τσομπανίδου αναδείχθηκε νικήτρια στον τελικό του ριάλιτι αγάπης του Alpha, κερδίζοντας έτσι μια θέση στην καρδιά του Παναγιώτη.

Η 21χρονη τσιρλίντερ με τα κατακόκκινα μαλλιά είναι η γυναίκα που ο Παναγιώτης διάλεξε πως μαζί της θέλει να περάσει τη ζωή του, κάτι που σίγουρα δεν έκανε χαρούμενη την Αντζελίνα.

Η παίκτρια που κατέλαβε την τρίτη θέση (στην καρδιά του Παναγιώτη) και την πρώτη στο Twitter, πέρασε πολλά στο ριάλιτι, με αποκορύφωμα ένα τροχαίο με αυτοκινητάκι που σόκαρε τους πάντες, με αποτέλεσμα να πάρει βαρέως το γεγονός ότι δεν βρέθηκε εκείνη στον τελικό, παρόλο που ήταν βέβαιη για τη νίκη της.

Λίγο μετά το πέρας του τελικού του “Bachelor”, η Αντζελίνα ανήρτησε μια φωτογραφία με νυφικό και πέταξε μια μικρή σπόντα στη Νικολέττα..

Εγώ τουλάχιστον νυφικό έβαλα… ΥΓ. (Ραφτείτε παντρεύομαι)”, είπε αστειευόμενη.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Αντζελίνας:

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα