Νικολέττα Τσομπανίδου: Η τσιρλίντερ που “κέρδισε” τον Bachelor

Νικολέττα Τσομπανίδου: Η τσιρλίντερ που “κέρδισε” τον Bachelor
Ο Παναγιώτης Βασιλάκος και η Νικολέτα Τσομπανίδου στο Bachelor Instagram / @TheBachelorGr

Η Νικολέττα Τσομπανίδου αναδείχθηκε νικήτρια στον τελικό του "Bachelor", κερδίζοντας μια θέση στην καρδιά του εργένη. ​Ποια είναι όμως η 21χρονη κοκκινομάλλα μαζορέτα;

Το βράδυ της Παρασκευής 18 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε ο μεγάλος τελικός του “Bachelor”, ο οποίος πραγματοποιήθηκε στη Μάνη, στον τόπο καταγωγής του Παναγιώτη Βασιλάκου.

Η Νικολέττα Τσομπανίδου αναδείχθηκε νικήτρια στον τελικό του “Bachelor” του Alpha, κερδίζοντας έτσι μια θέση στην καρδιά του εργένη.

Η 21χρονη τσιρλίντερ με τα κατακόκκινα μαλλιά είναι η γυναίκα που ο Παναγιώτης διάλεξε πως μαζί της θέλει να περάσει τη ζωή του και μένει λοιπόν να δούμε αν αυτή η σχέση θα αντέξει και εκτός τηλεόρασης.

Ποια είναι όμως η Νικολέττα Τσομπανίδου ή Νικόλ όπως την αποκαλούσαν οι υπόλοιπες ανταγωνίστριές της στο παιχνίδι;

Η Νικόλ είναι 21 ετών, μένει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη και ασχολείται με την ενόργανη γυμναστική, ενώ κύρια ενασχόλησή της είναι το τσιρλίντινγκ.

Όπως η ίδια δήλωσε, πήρε μέρος στο ριάλιτι αγάπης για να νιώσει τον έρωτα και να ζήσει την πιο ρομαντική περιπέτεια της ζωής της.

Η Νικόλ είναι ζηλιάρα, άκρως ανταγωνιστική, αρκετά γκρινιάρα και παρορμητική, κάτι που φάνηκε καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Μάλιστα, να σημειωθεί ότι η Νικόλ ήταν η μόνη παίκτρια που τσακώθηκε τόσο έντονα με τον Παναγιώτη.

Το κλειδί της επιτυχίας της σίγουρα ήταν η πίστη στις δυνάμεις της. Στην αρχή του παιχνιδιού είχε δηλώσει ότι δεν την πτοεί ο ανταγωνισμός και πως είναι αποφασισμένη πως θα κάνει τα πάντα για να κατακτήσει την καρδιά του εργένη.. Και τελικά τα κατάφερε!

Η Νικόλ είχε έρθει πολύ κοντά με τον Παναγιώτη, περισσότερο από κάθε άλλη κοπέλα θα μπορούσαμε να πούμε. Μάλιστα σε ένα από τα τελευταία επεισόδια, ο Παναγιώτης γνώρισε και την οικογένεια της 21χρονης Θεσσαλονικιάς, με τον πατέρα της παίκτριας να ανακρίνει τον γαμπρό..

Η σχέση των δύο δεν ήταν στρωμένη με ροδοπέταλα. Οι δυο τους είχαν έρθει πολλές φορές σε σύγκρουση.

Μία από αυτές ήταν όταν ο Παναγιώτης κάλεσε στη βίλα τις καλύτερες φίλες των κοριτσιών και η κολλητή της δεν δίστασε να αποκαλύψει στον Bachelor ότι στο παρελθόν η Νικόλ είχε απατήσει τον σύντροφό της, γεγονός που τους απομάκρυνε και έκανε τον Παναγιώτη να σκέφτεται αν η Νικόλ είναι η κατάλληλη γυναίκα για εκείνον.

Ωστόσο, μετά από πολλές συζητήσεις οι δυο τους προσπέρασαν αυτόν τον σκόπελο.

Λίγες εβδομάδες μετά το ζήτημα ξεχάστηκε και ένα μονόπετρο κοσμεί πλέον το δάχτυλο της παίκτριας. Οι δυο τους ορκίστηκαν να είναι για πάντα μαζί…

Μένει λοιπόν να δούμε αν θα υπάρξει συνέχεια στη σχέση τους…

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα