Bachelor: Η Ραφαέλλα είπε ότι είδε UFO και το twitter “ξεσάλωσε”

Bachelor: Η Ραφαέλλα είπε ότι είδε UFO και το twitter “ξεσάλωσε”
Η Ραφαέλλα από το Bachelor Youtube / @Alpha tv

Η Ραφαέλλα εξομολογήθηκε στον Παναγιώτη ότι στο παρελθόν είδε ιπτάμενο δίσκο. Ο Έλληνας "Bachelor" έμεινε άναυδος και το twitter έστησε πάρτι.

Η Ραφαέλλα ήταν το κορίτσι που επέλεξε ο Παναγιώτης Βασιλάκος να βγει ατομικό ραντεβού στο “Bachelor” που είδαμε την Παρασκευή (06/11), με τους δυο τους να πηγαίνουν εκδρομή στη φύση με τροχόσπιτο, λίγο πριν την επεισοδιακή “Τελετή των Ρόδων”.

Ο Παναγιώτης και η Ραφαέλλα έκαναν πικ-νικ στο δάσος, πήγαν για βόλτα στο ποτάμι και το βράδυ άναψαν μια μεγάλη φωτιά και πέρασαν ρομαντικές στιγμές μεταξύ τους.

Ωστόσο, καθώς συζητούσαν, η Ραφαέλλα μοιράστηκε με τον Παναγιώτη μια απίστευτη εμπειρία που είχε, λέγοντάς του πως στο παρελθόν είδε ιπτάμενο δίσκο εξωγήινων στον ουρανό.

Συγκεκριμένα, η παίκτρια από την Κύπρο, είπε πως μια μέρα που ήταν στο χωριό της, είδε έναν ιπτάμενο δίσκο να πλησιάζει το σπίτι της και έπειτα να φεύγει, αφήνοντας τον Παναγιώτη άναυδο.

Όπως ήταν λογικό, άναυδοι έμειναν και οι τουιτεράδες, οι οποίοι δεν έχασαν χρόνο και έστησαν “πάρτι” στο twitter με διάφορες ατάκες, memes και σχόλια για την αξέχαστη εμπειρία της Ραφαέλας.

Δείτε τα tweets:

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα