Bachelor: Ποια κορίτσια αποχώρησαν στην πρεμιέρα

Bachelor: Ποια κορίτσια αποχώρησαν στην πρεμιέρα

Δύο κοπέλες αποχώρησαν από το "The Bachelor" πριν καλά καλά μπουν στο παιχνίδι. Ποια ήταν η εκλεκτή, που εντυπωσίασε τον Παναγιώτη Βασιλάκο.

Πρεμιέρα έκανε το νέο ριάλιτι με τίτλο “The Bachelor” στον Alpha το βράδυ της Πέμπτης (10/09), όπου είκοσι γυναίκες δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό, προκειμένου να γοητεύσουν και τελικά να κερδίσουν την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου.

Οι είκοσι κοπέλες προσπάθησαν με διάφορους τρόπους και η καθεμία με το δικό της στυλ, να προσεγγίσει τον περιζήτητο Έλληνα Bachelor, ενώ δεν έλειψαν και οι ζήλιες ανάμεσα στις διαγωνιζόμενες, όπως και τα νεύρα και τα κλάματα.

Κάθε εβδομάδα θα γίνεται η αποχώρηση των κοριτσιών, στο πλαίσιο της “Τελετής των Ρόδων”, όπου ο Bacelor θα δίνει από ένα λουλούδι σε όσες γυναίκες θέλει να συνεχίσουν να τον διεκδικούν, ενώ όσες δεν πάρουν τριαντάφυλλο, αποχωρούν.

Οι αποχωρήσεις ξεκίνησαν ήδη από το πρώτο επεισόδιο του ριάλιτι και, μάλιστα, οι κοπέλες που έφυγαν πριν καν προλάβουν να ζήσουν το παιχνίδι ήταν δύο, η Βασιλική και η Αλεξάνδρα.

Παράλληλα, η κοπέλα που εντυπωσίασε τον Παναγιώτη στην πρώτη γνωριμία τους, ήταν η Ραφαέλλα από την Κύπρο, στην οποία έδωσε το πρώτο τριαντάφυλλο πριν τη διαδικασία της αποχώρησης.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα