The Bachelor: Έτσι θα γίνονται οι αποχωρήσεις στο νέο ριάλιτι αγάπης

The Bachelor: Έτσι θα γίνονται οι αποχωρήσεις στο νέο ριάλιτι αγάπης
Παναγιώτης Βασιλάκος Instagram / @vasilakospanagiotis12

Ο πρώτος Έλληνας Bachelor, Παναγιώτης Βασιλάκος, αποκάλυψε πώς θα γίνονται οι αποχωρήσεις των γυναικών. Τι είναι η "Τελετή των Ρόδων".

Ένα δημόσιο μήνυμα έστειλε ο πρώτος Έλληνας Bachelor, Παναγιώτης Βασιλάκος, μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Instagram, λίγο πριν την πρεμιέρα του νέου ριάλιτι του Alpha.

Το “The Bachleor”, που αναμένεται να ξεκινήσει να προβάλλεται τον Σεπτέμβριο, αποτελεί το κορυφαίο ριάλιτι αγάπης. Στην αμερικανική τηλεόραση προβάλλεται πάνω από 18 χρόνια, σημειώνοντας ιδιαίτερα υψηλά ποσοστά τηλεθέασης.

Η λογική είναι η εξής: Ένας άντρας “περιστρέφεται” από 20 γυναίκες. Σκοπός τους, να τον διεκδικήσουν βιώνοντας μαζί του την απόλυτα ρομαντική εμπειρία. Μέσα από δοκιμασίες και συναντήσεις προσπαθούν να κερδίσουν την προσοχή του και να τον γοητεύσουν με την προσωπικότητά τους. Στο τέλος όμως, μόνο μια θα καταφέρει να κερδίσει την καρδιά του.

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος, που θα είναι ο περιζήτητος εργένης του ριάλιτι, αποκάλυψε πως οι αποχωρήσεις των γυναικών θα γίνονται στην “Τελετή των Ρόδων”. Όπως ανέφερε:

Κάθε εβδομάδα στην Τελετή των Ρόδων, θα δίνω από ένα λουλούδι σε όσες γυναίκες θέλω να συνεχίσουν να με διεκδικούν. Όσες δεν πάρουν τριαντάφυλλο, αποχωρούν από το The Bachelor”.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα