Bachelor: Τα βρώσιμα “βαλανίδια” και ο “Ρομπέρτο στη χώρα των Δασών”

Bachelor: Τα βρώσιμα “βαλανίδια” και ο “Ρομπέρτο στη χώρα των Δασών”
Η Εριέττα με τα "βαλανίδια" της youtube

Ένα ακόμη επεισόδιο "εκπαιδευτικής τηλεόρασης" στο Bachelor είναι γεγονός! Η Εριέττα έδωσε "πόνο" για ακόμη μια φορά και το Twitter ξεσπάθωσε!

Ακόμη ένα επεισόδιο “εκπαιδευτικής τηλεόρασης” παρακολουθήσαμε στο χθεσινοβραδινό “Bachelor”, με την Εριέττα, την παίκτρια που αποχώρησε από το ριάλιτι, να δίνει πραγματικά “πόνο” για ακόμη μια φορά, μετά τη Μάνη που είναι και νησί, με στόχο να μας “κάψει” κι άλλο.

Στο επεισόδιο της Παρασκευής (4/12) Ο Παναγιώτης είχε ετοιμάσει ένα ομαδικό ραντεβού στη φύση, με τις κοπέλες να φτάνουν σε ένα ξέφωτο και να βρίσκουν τον Bachelor να τις περιμένει για camping στο δάσος..

Για να γίνει, όμως, αυτό, οι κοπέλες έπρεπε να στήσουν μόνες τους τις σκηνές τους. Όλα τα κορίτσια φάνηκε να μην είναι λάτρεις τόσο της φύσης, όσο και της κατασκήνωσης, αλλά ιδιαίτερα η Εριέττα φάνηκε να βρίσκεται σε έναν εντελώς νέο κόσμο…

Αρχικά, η παίκτρια θέλησε να προσφέρει στον Παναγιώτη “βαλανίδια” (ενν. βελανίδια), ρωτώντας τον μάλιστα αν τρώγονται.. Ενώ πρόσθεσε ότι τα “βαλανίδια” τα τρώνε οι σκαντζόχοιροι και οι χελώνες.

Όμως, δεν έμεινε μόνο εκεί! Όχι, μας έκαψε κι άλλο.. Για να καθαρίσει τα ξερά χόρτα, ώστε να στήσουν τη σκηνή, ζήτησε την τσουγκράνα, την οποία αποκάλεσε “πιρουνάκι”.

Όταν ο Παναγιώτης ρώτησε τα κορίτσια πώς νιώθουν στη φύση, η Εριέττα απάντησε πως νιώθει “σαν τον Ρομπέρτο στη χώρα των Δασών”, με τον Bachelor να της απαντά πώς τον έχει “κάψει” (και εκείνον…).

Όταν ήρθε η ώρα να στήσουν τις σκηνές, τα κορίτσια πραγματικά τα έχασαν. Για όλες ήταν η πρώτη φορά που το έκαναν, με αποτέλεσμα να έχουν κουραστεί από την υπερπροσπάθεια.

Η Εριέττα, όμως, σκέφτηκε μια πρωτότυπη ιδέα! “Μήπως έχει πουθενά καμιά τρόμπα να τη φουσκώσουμε;”, είπε η παίκτρια, αφήνοντας άφωνους τους πάντες..

Τέλος, η παίκτρια και ο Παναγιώτης πήγαν να μαζέψουν ξύλα… Όταν ο Bachelor της είπε πως θα χρειαστούν και πέτρες, ώστε να “περιφράξουν” τη φωτιά, εκείνη αναρωτήθηκε αν θα ανάψουν φωτιά με πέτρες..

Το Twitter, φυσικά, δε θα μπορούσε να προσπεράσει όλα αυτά τα “διαμαντάκια” και οι χιουμοριστικές αναρτήσεις πήραν “φωτιά”, (όχι με πέτρες)! Ενώ, μέχρι κι ο ίδιος ο Παναγιώτης έγραψε για τις ατάκες τις Εριέττας!

Και ένα bonus, χωρίς Εριέττα, αλλά έπρεπε….

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα