Battle of the Couples – Παναγιώτης Βασιλάκος: Ο Έλληνας “Bachelor” που έγινε παρουσιαστής

Battle of the Couples – Παναγιώτης Βασιλάκος: Ο Έλληνας “Bachelor” που έγινε παρουσιαστής
Ο Παναγιώτης Βασιλάκος Instagram

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος μπαίνει σε άλλη μία τηλεοπτική "αρένα", αυτή τη φορά με τον ρόλο του παρουσιαστή. "Θα αποδείξω ότι μπορώ", λέει ο ίδιος. Ο "υποστηρικτικός" ρόλος της Σάσας Σταμάτη.

Πρεμιέρα κάνει το βράδυ της Πέμπτης στις 21:00 το “Battle of the Couples”, το νέο ριάλιτι του Alpha, στο οποίο 12 ζευγάρια θα συνυπάρχουν σε μία σε μία βίλα και θα υποβληθούν σε σωρεία δοκιμασιών για το έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Παρουσιαστής θα είναι ο Παναγιώτης Βασιλάκος, γνωστός από το “Bachelor”, το προηγούμενο ριάλιτι του ίδιου καναλιού, στο οποίο έκανε σχέση με την παίκτρια Νικολέτα Τσομπανίδου.

Ο Έλληνας “Bachelor” επιστρέφει στον Alpha, αυτή τη φορά όμως με τον ρόλο του παρουσιαστή, έπειτα από πρόταση που του έκανε το κανάλι και την οποία ο ίδιος δέχτηκε αμέσως: “Το σκέφτηκα δύο δευτερόλεπτα για να πω το ναι. Δεν το περίμενα. Ευχαριστώ πολύ το κανάλι για την πρόταση που μου έκανε και είμαι εδώ να αποδείξω ότι μπορώ να σταθώ σε ένα πρότζεκτ”, είπε ο Παναγιώτης Βασιλάκος ο οποίος μας έδωσε και μία γεύση από την πρεμιέρα: “Ο κόσμος θα ταυτιστεί με τα ζευγάρια από το πρώτο επεισόδιο, το οποίο θα είναι πολύ δυνατό”

Battle of the Couples: Ο ρόλος της Σάσας Σταμάτη

Στο πλευρό του κεντρικού παρουσιαστή, σε έναν υποστηρικτικό και σίγουρα πιο ιδιαίτερο ρόλο θα βρίσκεται η Σάσα Σταμάτη, η οποία θα παρέχει την πολύτιμη βοήθειά της, αφού θα είναι η coach των ζευγαριών.

Η Σάσα Σταμάτη θα διοργανώνει διάφορα πάρτι στα οποία θα συμμετέχουν και θα διαγωνίζονται τα ζευγάρια, ενώ όπως αναφέρουν οι μέχρι τώρα πληροφορίες θα είναι και αυτή που πιθανότατα θα δίνει ένα άλλο ύφος στις δοκιμασίες, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται και ίντριγκες μεταξύ τους.

“Βασικά θα είμαι η Σάσα. Θα είμαι ο εαυτός μου. Εγώ θα είμαι δίπλα στα ζευγάρια, τα οποία νομίζω έχουν γίνει ήδη πάνω-κάτω. Θα διοργανώνω διάφορα πάρτι”, δήλωσε η ίδια, τονίζοντας πως “καθημερινά θα περνάμε από τεστ κορονοϊού”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα