Battle of the Couples – Τελικός: Αυτό το ζευγάρι κέρδισε τα 50.000 ευρώ

Battle of the Couples – Τελικός: Αυτό το ζευγάρι κέρδισε τα 50.000 ευρώ
Οι νικητές του Battle of the Couples Instagram / @botcgr

Πραγματοποιήθηκε ο μεγάλος τελικός του ριάλιτι αγάπης του Alpha "Battle of the Couples". Ποιο ζευγάρι κέρδισε το τρόπαιο και το χρηματικό έπαθλο του παιχνιδιού.

Ολοκληρώθηκε το βράδυ της Κυριακής (18/04) ο μεγάλος τελικός του “Battle of the Couples”, του ριάλιτι αγάπης του Alpha που ξεκίνησε πριν από μερικούς μήνες με παρουσιαστή τον Παναγιώτη Βασιλάκο.

Τα δύο ζευγάρια που κατάφεραν να φτάσουν μέχρι το τέλος και να διεκδικήσουν το τρόπαιο, αλλά και το μεγάλο έπαθλο των 50.000 ευρώ ήταν η Κρίστη με τον Κώστα και ο Άγγελος με τη Μαριάννα, ενώ προηγουμένως είχαν αποκλειστεί ο Ριχάρδος με την Άντζελα.

Τα εκρηκτικά “δίδυμα” κλήθηκαν διαγωνιστούν σε ένα αγώνισμα δύναμης, συγκέντρωσης και συνεργασίας, αφού έπρεπε να κρατήσουν όσο το γίνεται περισσότερο μια βαριά μεταλλική καρδιά, ενώ ταυτόχρονα δέχονταν βροχή, χιόνι, αέρα και ζέστη από φωτιά.

Τα ζευγάρια έβαλαν τα δυνατά τους για να τα καταφέρουν, ωστόσο, ο Άγγελος και η Μαριάννα ήταν εκείνοι που κατόρθωσαν να το κρατήσουν περισσότερο και έτσι να αναδειχθούν στο “ζευγάρι της χρονιάς” και να κερδίσουν το πολύ μεγάλο χρηματικό έπαθλο του ριάλιτι.

Οι δυο τους αφιέρωσαν το τρόπαιο στον Ριχάρδο και την Άντζελα, ενώ δήλωσαν πως τα χρήματα θα τα χρησιμοποιήσουν για να ανοίξουν τη δική τους επιχείρηση.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα