Beat Buzzer: Όταν δεν πάει ο Μαυρίδης στο Nomads, πάει το Nomads στο Μαυρίδη

Beat Buzzer: Όταν δεν πάει ο Μαυρίδης στο Nomads, πάει το Nomads στο Μαυρίδη

Γιώργος Μαυρίδης και Γιώργος Λέντζας συναντιώνται και πάλι τηλεοπτικά στο μουσικό τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1 που μετακομίζει τα βράδια της Κυριακής.

Από καθημερινή, σχεδόν μεταμεσονύχτια, συνήθεια το Beat Buzzer μετακομίζει για να γίνει τη τελευταία μικρή απόλαυση του Σαββατοκύριακου, λίγο πριν τη νέα βδομάδα. Το παρεϊστικο παιχνίδι του Γιώργου Μαυρίδη θα βγαίνει στον αέρα του ΑΝΤ1 αμέσως μετά το Nomads της Κυριακής και μια και το reality θα δίνει lead in στο τηλεπαιχνίδι, αποφάσισε να δώσει και έναν από τους παρουσιαστές του.

Παρά τις Κασσάνδρες που έσπευσαν να βάλουν ταφόπλακα στο πρόγραμμα, το κανάλι επέλεξε να το τοποθετήσει σε νέα μέρα, στα πλαίσια της αναδιάταξης του προγράμματός του εν όψει της έλευσης του Nomads. Μάλιστα, για να σηματοδοτήσει αυτή την αλλαγή προβάλλει αυτή την Κυριακή στις 23.45 ένα επεισόδιο, στο οποίο ένας εκ των επιβαινόντων στο μουσικό αμάξι θα είναι ο Γιώργος Λέντζας.

Oι «ΤheWixers», Φάνης Λαμπρόπουλος, Θανάσης Πασσάς και Νίκος Ράπτης αλλά και ο Γιώργος Λέντζας λίγο πριν φύγει για το «Nomads – Μαδαγασκάρη» επιβιβάζονται στο αμάξι του BeatBuzzer και η… παράνοια αρχίζει. Όλοι για έναν και… ο καθένας για τον εαυτό του σε κάθε δοκιμασία του νέου επεισοδίου του BeatBuzzer. Ο Γιώργος Μαυρίδης θα είναι και σε αυτό το επεισόδιο ο οδηγός μας στην τρέλα.

Σε κάθε επεισόδιο ο Γιώργος Μαυρίδης και 4 καλεσμένοι του κάνουν βόλτες μετά μουσικής. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής οι τέσσερις παίκτες πρέπει να απαντούν ποιος είναι ο τραγουδιστής, η τραγουδίστρια ή το συγκρότημα που ακούγεται από το ραδιόφωνο του αυτοκινήτου αλλά και να ξεπερνούν τις δοκιμασίες που ο Γιώργος τους βάζει…

Τα χρήματα που συγκεντρώνονται από κάθε σωστή απάντηση θα διατίθενται σε κοινωφελή ιδρύματα που χρήζουν υποστήριξης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα