Beverly Hills 90210: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία της πρεμιέρας – Δείτε τις πρώτες εικόνες

Beverly Hills 90210: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία της πρεμιέρας – Δείτε τις πρώτες εικόνες
Το καστ του Μπέβερλι Χιλς σήμερα

Η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του revival της σειράς "Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς" ξεκίνησε και επίσημα. Τι κι αν οι πρωταγωνιστές έχουν πια μερικές ρυτίδες, εμφανή ίχνη από το bottox και κάμποσα χρόνια στην πλάτη τους; Οι ίδιοι δείχνουν να το καταδιασκεδάζουν και το τηλεοπτικό κοινό αδημονεί για την επιστροφή τους.

Θα είναι ένα από τα τηλεοπτικά γεγονότα της χρονιάς. Το “Beverly Hills 90210“, ή όπως το μάθαμε και το αγαπήσαμε επί το ελληνικότερον “Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς” επιστρέφει ως μίνι σειρά στις τηλεοπτικές μας (και όχι μόνο οθόνες) με νέες ιστορίες αλλά τους ίδιους χαρακτήρες και πρωταγωνιστές. Οι φαν έμαθαν σήμερα και την ημερομηνία της πρεμιέρας, ώστε να είναι όλοι συνεπείς στο ραντεβού όταν έρθει η ώρα: Στις 7 Αυγούστου!

Και θα είναι όλοι εκεί: Ο Τζέισον Πρίστλεϊ (Μπράντον), η Τζένι Γκαρθ (Κέλι), η Τόρι Σπέλινγκ (Ντόνα), ο Ίαν Ζίρινγκ (Στιβ), ο Μπράιαν Όστιν Γκριν (Ντέιβιντ), η Γκάμπριελ Καρτέρις (Άντρια), ακόμη και η Σάνεν Ντόχερτι (Μπρέντα) που αρχικά δεν είχε ανακοινωθεί η συμμετοχή της. Μοναδικός απών ο Λουκ Πέρι (Ντύλαν) που δυστυχώς έφυγε τον Μάρτιο από τη ζωή στα 52 χρόνια ύστερα από οξύ εγκεφαλικό.

Όσο για το τι θα δούμε στο νέο κύκλο, οι πρωταγωνιστές λένε αινιγματικά ότι η ιστορία θα στρέφεται γύρω από τους “χαρακτήρες πίσω από τους χαρακτήρες”. Και προκειμένου να ενισχύσουν το hype που έχει δημιουργηθεί άρχισαν να ποστάρουν στους λογαριασμούς τους στα social media, την πρώτη “επίσημη” φωτογράφηση για τη νέα σειρά, αλλά και ένα βίντεο στο οποίο εμφανίζονται ένας ένας να φτάνουν σε ένα τραπέζι παίρνοντας στα χέρια τους το νέο σενάριο…

Το “Beverly Hills 90210” προβλήθηκε από το 1990 έως το 2010 και υπήρξε σημείο αναφορά για τους έφηβους και τους νέους της εποχής. Ο νέος κύκλος θα προβληθεί από το δίκτυο Fox που απέκτησε τα δικαιώματα.


Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα