Big Brother 2: Αυτοί είναι οι τρεις νέοι παίκτες του reality

Big Brother 2: Αυτοί είναι οι τρεις νέοι παίκτες του reality
Ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα Instagram

Όχι ένας, ούτε δυο αλλά τρεις νέοι παίκτες "εισέβαλαν" στο σπίτι του Big Brother στο live της Παρασκευής. Μάθετε τα πάντα για εκείνους. Πώς αντέδρασαν οι συμπαίκτες τους.

Ιδιαίτερα ανατρεπτικό ήταν το επεισόδιο του Big Brother 2 της Παρασκευής στον ΣΚΑΪ, καθώς οι παίκτες του reality προς έκπληξή τους υποδέχθηκαν τους τρεις νέους συμπαίκτες τους, οι οποίοι έκαναν δυναμική είσοδο.

Πρόκειται για τη Μαρία Αλεξόγλου, τον Μιχάλη Γαβαλά και την Άννα Ελευθερίου, οι οποίοι συστήθηκαν στο τηλεοπτικό κοινό στο live της Παρασκευής με παρουσιαστές τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Ναταλί Κάκκαβα.

Μάθετε τα πάντα για το “νέο αίμα” του reality:

Μαρία Αλεξόγλου

Big Brother 2-Μαρία Αλεξόγλου STUDIO FOTOGENIA


Η 33χρονη τραγουδίστρια κατάγεται από τον Πειραιά. Το τραγούδι μπήκε ξαφνικά στη ζωή της αλλά πολύ γρήγορα έγινε το πάθος της. Μέχρι σήμερα έχει συνεργαστεί με καταξιωμένους τραγουδιστές όπως ο Γιώργος Γιαννιάς, ο Νίκος Μακρόπουλος, ο Σταμάτης Γονίδης, η Κατερίνα Στανίση, ο Θέμης Αδαμαντίδης κ.α. Έχει τη φήμη της πιο… crossfit Ελληνίδας τραγουδίστριας! Δυναμική και αισιόδοξη, δηλώνει πως ακόμη και με τους πιο ανταγωνιστικούς ανθρώπους καταφέρνει να τα πάει καλά. Άραγε θα ισχύσει αυτό και στο σπίτι του Big Brother;

Μιχάλης Γαβαλάς

Big Brother 2-Μιχάλης Γαβαλάς STUDIO FOTOGENIA


Ο 33χρονος ιδιοκτήτης cocktail bar από την Αμοργό είναι έτοιμος να… περιποιηθεί τους συγκατοίκους του στο σπίτι του Big Brother όπως περιποιείται και τους πελάτες του, με χιούμορ και καλή διάθεση! Τρελαίνεται για φάρσες, δεν μπορεί τις εντάσεις αλλά είναι έτοιμος να υπερασπιστεί το δίκιο… ακόμη και όταν δεν τον συμφέρει. Και στη χειρότερη, αρπάζει το βιολί του και τους παρασύρει όλους στους ρυθμούς των νησιώτικων τραγουδιών που αρέσκεται να παίζει!

Άννα Ελευθερίου

Big Brother 2-Άννα Ελευθερίου STUDIO FOTOGENIA


Η 36χρονη γοητευτική Κύπρια γεννήθηκε κοντά στην Αγία Νάπα. Δραστηριοποιείται στα ΜΜΕ αλλά και στα social media. Έχει εργαστεί ως ραδιοφωνική παραγωγός και παρουσιάστρια στην τηλεόραση ενώ είναι επιτυχημένη youtuber. Μπορεί να φαίνεται γατούλα όμως εάν κάποιος προσβάλλει την αξιοπρέπειά της γίνεται… τίγρης!

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα