Big Brother 2 – Ισίδωρος: “Γι’ αυτό είπα ψευτόμαγκα τον Πέτσα”

Big Brother 2 – Ισίδωρος: “Γι’ αυτό είπα ψευτόμαγκα τον Πέτσα”

Τη φράση που προκάλεσε εντάσεις και αντιδράσεις στο σπίτι του Big Brother κλήθηκε να εξηγήσει ο Ισίδωρος Δούνης.

Η εμφάνιση του Ισίδωρου Δούνη στο σπίτι του Big Brother, μέρες μετά την παραμονή του στο κατάλευκο secret room και η ατάκα που χρησιμοποίησε για συγκεκριμένο παίκτη έφερε αναστάτωση, αποτελώντας βασικό θέμα συζήτησε στο Live της Παρασκευής.

Ο παίκτης κλήθηκε να εξηγήσει τον λόγο για τον οποίο αποκάλεσε “ψευτόμαγκα” τον Παναγιώτη Πέτσα, σχολιάζοντας: “Όταν είσαι κλεισμένος, η κρίση δεν μπορεί να είναι σωστή και προσπάθησα να κρίνω δίκαια. Είπα ότι κάποια από τα χαρακτηριστικά του Παναγιώτη, τα έχω δει σε ψευτόμαγκες. Αρκετές φορές έκρινε χωρίς να ακούσει. Έκρινε πολύ γρήγορα την προσπάθειά μου μηδαμινή. Είναι ένας άνθρωπος με αρχηγικές τάσεις και μου φάνηκε κακό ότι καπελώνει τον αρχηγό. Δηλαδή θέλω τόσο πολύ να είμαι κάτι και πατάω επάνω του. Δεν μου άρεσε αυτή η κατάχρηση και η επίδειξη ισχύος”.

Υπενθυμίζεται πως είχε δηλώσει πως “στους ψευτόμαγκες που κάνουν κατάχρηση κι επίδειξη ισχύος και καβαλικεύουν τους άλλους”, κάνοντας παράλληλα λόγο για ανθρώπους “που κρίνουν επιπόλαια και μεταφράζουν τις προσπάθειες ανθρώπων λανθασμένα και κάθε συζήτηση οδηγεί σε ένα σεξουαλικό υπονοούμενο”.

Από την πλευρά του, ο Παναγιώτης Πέτσας απάντησε, λέγοντάς του ότι “δεν θεωρώ πως είναι κακό να έχεις αρχηγικές τάσεις”, για να ξεκαθαρίσει ωστόσο πως “δεν καπέλωσα ποτέ κανέναν”, με τον Ισίδωρο πάντως να ανταπαντά, εξηγώντας πως “ένιωσα πως κρίνεις και μάλιστα απόλυτα χωρίς να ακούς”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα