Big Brother 2: Το τρολάρισμα του twitter στον “κρυμμένο” Ισίδωρο Δούνη

Big Brother 2: Το τρολάρισμα του twitter στον “κρυμμένο” Ισίδωρο Δούνη
Ο Ισίδωρος Δούνης από το "Big Brother" Skaitv.gr

Ο Ισίδωρος Δούνης από το "Big Brother" έχει απομονωθεί στο μυστικό δωμάτιο του σπιτιού για μία εβδομάδα και το twitter θυμήθηκε την καραντίνα!

Ξεκίνησαν να ξεχωρίζουν τους αγαπημένους τους παίκτες οι τηλεθεατές του “Big Brother 2”, το οποίο έκανε πρεμιέρα την Κυριακή (29/08) στον ΣΚΑΙ, ενώ το βράδυ της Δευτέρας (30/08) προβλήθηκε το πρώτο ολοκληρωμένο επεισόδιο.

Οι εκπλήξεις στον δεύτερο κύκλο του “Big Brother” ξεκίνησαν ήδη, με τον έναν από τους 14 νέους παίκτες να βρίσκεται απομονωμένος στο “μυστικό δωμάτιο” του σπιτιού για μία ολόκληρη εβδομάδα, όπως του ανακοίνωσε ο “Μεγάλος Αδελφός”.

Ο λόγος για τον Ισίδωρο Δούνη, ο οποίος είναι “κρυμμένος” στο κατάλευκο secret room και παρακολουθεί μέσω οθόνης τους υπόλοιπους παίκτες του σπιτιού, που πιστεύουν πως έχει αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Όπως είναι λογικό, ο Ισίδωρος, καθώς βρίσκεται εντελώς μόνος του, έχει αρχίσει να βαριέται και το twitter δεν δίστασε να τρολάρει τη στάση του και να συγκρίνει την κατάστασή του με αυτήν στην οποία βρισκόμασταν κατά την καραντίνα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα