Big Brother 2: Ο Ισίδωρος σόκαρε τους παίκτες – “Σεξουαλικά υπονοούμενα από ψευτόμαγκες”

Big Brother 2: Ο Ισίδωρος σόκαρε τους παίκτες – “Σεξουαλικά υπονοούμενα από ψευτόμαγκες”
Ισίδωρος -Big Brother 2 glomex

Ο Ισίδωρος Δούνης εμφανίστηκε στο σπίτι του Big Brother 2 και έβαλε "φωτιά" στο παιχνίδι. Κάποιοι παίκτες έλαβαν θετικά σχόλια, ενώ άλλοι βρέθηκαν σε εξαιρετικά δύσκολη θέση.

Ο Ισίδωρος Δούνης, ο οποίος παρέμενε για μέρες “κρυμμένος” στο κατάλευκο secret room και παρακολουθούσε μέσω οθόνης τους υπόλοιπους παίκτες, εμφανίστηκε στο σπίτι του Big Brother 2 και έβαλε “φωτιά” στο παιχνίδι.

Λίγο πριν πάρει την σημαντική απόφαση να αλλάξει έναν από τους υποψήφιους προς αποχώρηση, ο ίδιος έκανε τον απολογισμό της πρώτης εβδομάδας. Κάποιοι παίκτες έλαβαν θετικά σχόλια, ενώ άλλοι βρέθηκαν σε εξαιρετικά δύσκολη θέση.

Συγκεκριμένα, αφού ο Ισίδωρος είπε τα θετικά για τους παίκτες που συμπαθεί, πέρασε άμεσα σε προσωπική επίθεση προς τον Παναγιώτη Πέτσα, θεωρώντας ότι το μοντέλο έχει αρχηγικές τάσεις.

“Ας περάσουμε στα χαρακτηριστικά των ανθρώπων που δεν μου αρέσουν. Στους τύπους που κάποτε μου δημιούργησαν μεγάλο πρόβλημα και τώρα μπορώ και τους αντιμετωπίζω. Στους ψευτόμαγκες που κάνουν κατάχρηση κι επίδειξη ισχύος και καβαλικεύουν τους άλλους. Σε αυτούς που δεν κατάφεραν να γίνουν αρχηγοί, δεν ακούνε τίποτα πέρα από το εγώ τους και θέλουν να τους ακολουθού”, είπε αρχικά.

Ενώ συνέχισε, λέγοντας: “Ας περάσουμε σε όσους κρίνουν επιπόλαια και μεταφράζουν τις προσπάθειες ανθρώπων λανθασμένα και κάθε συζήτηση οδηγεί σε ένα σεξουαλικό υπονοούμενο. Σε αυτούς που δεν προσπαθούν και δεν ακούνε τους δίπλα τους. Σε αυτούς που μίλησαν για την προσπάθεια μου και την ήττα μου στο αγώνισμα”.

Οι τρεις υποψήφιοι μετά τις εξελίξεις είναι η Έλενα, ο Μελέτης και ο Παναγιώτης (τον οποίο φυσικά ανέδειξε ως υποψήφιο ο Ισίδωρος).

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα