Big Brother 2: Ο Παναγιώτης Πέτσας αποκάλυψε ποια παίκτρια του αρέσει αλλά έκανε γκάφα

Big Brother 2: Ο Παναγιώτης Πέτσας αποκάλυψε ποια παίκτρια του αρέσει αλλά έκανε γκάφα
ΣΚΑΪ

Ο φαινομενικά απλός διάλογος που είχε ο Παναγιώτης Πέτσας με μια συμπαίκτριά του στο σπίτι του Big Brother φαίνεται για εκείνον να έκρυβε περισσότερα.

Μπορεί να πέρασε μόλις 24 ώρες στο σπίτι του Big Brother 2, ο Παναγιώτης Πέτσας ωστόσο φαίνεται να έχει ήδη ξεχωρίσει την παίκτρια με την οποία θα ήθελε να έρθει πιο κοντά. Αποκάλυψε μάλιστα ποια είναι στον Μεγάλο Αδερφό, κάνοντας άθελά του μια μεγάλη γκάφα.

Ειδικότερα, στο χθεσινό επεισόδιο του Big Brother είδαμε τους παίκτες να προσπαθούν να εγκλιματιστούν στις συνθήκες του ριάλιτι. Το 22χρονο μοντέλο είναι ιδιαίτερα κοινωνικό και κάποια στιγμή η κάμερα τον πέτυχε να συναναστρέφεται στην κουζίνα με την εκρηκτική Ανχελίτα, η οποία έφτιαχνε μια σαλάτα. Ο φαινομενικά απλός διάλογος που είχαν φαίνεται για εκείνον να έκρυβε περισσότερα… «Σίγουρα η Ανχελίνα μού έχει τραβήξει την προσοχή, δεν θα πω ψέμματα. Αλλά εντάξει ποτέ δεν ξέρεις, μπορεί να μην ταιριάξουμε στο μπλα μπλα. Όλα παίζουν ρόλο Big Brother. Σαν Μεγάλος Αδερφός (που είσαι) θέλω συμβουλές» είπε ο Παναγιώτης λίγα λεπτά αργότερα στο δωμάτιο επικοινωνίας.

Τότε ο Μεγάλος Αδερφός έσπευσε να διορθώσει την γκάφα του μοντέλου: «Συμβουλή νο 1: Τη λένε Ανχελίτα, όχι Ανχελίνα» με τον Παναγιώτη να ξεσπά αμήχανος σε γέλια.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version