Big Brother: Ανατροπή με 5 υποψήφιους προς αποχώρηση

Big Brother: Ανατροπή με 5 υποψήφιους προς αποχώρηση
Οι παίκτες του Big Brother στο σαλόνι του σπιτιού GLOMEX

Αναστάτωση στην ψηφοφορία φέρνει ο αρχηγός του σπιτιού, Δημήτρης Κεχαγιάς, ο οποίος χρησιμοποιεί το δικαίωμα του βέτο και με αυτόν τον τρόπο σώζει μια παίκτρια.

Μια μεγάλη ανατροπή έρχεται στην ψηφοφορία αποχώρησης του “Big Brother”, η οποία θα διεξαχθεί στο επεισόδιο της Πέμπτης. Σύμφωνα με την πρωινή εκπομπή του Open “Ευτυχείτε” στο live της Παρασκευής θα είναι πέντε και όχι τρεις οι παίκτες που θα “πολεμήσουν” για την παραμονή τους στο ριάλιτι εγκλεισμού του ΣΚΑΙ.

Συγκεκριμένα, μετά τη ψηφοφορία των παικτών, μου θα παρακολουθήσουμε το βράδυ της Πέμπτης προκύπτουν υποψήφιοι προς αποχώρηση, οι οποίοι είναι ο Χρήστος Μακρίδης, ο Νικόλας Παπαπαύλου κι η Σοφία Δανέζη. Ωστόσο, ο Δημήτρης Κεχαγιάς που ήταν ο αρχηγός του σπιτιού για αυτήν την εβδομάδα, χρησιμοποιεί το δικαίωμα του βέτο και με αυτόν τον τρόπο σώζει την καλή του φίλη, Σοφία Δανέζη, η οποία εξασφαλίζει την παραμονή της στο σπίτι του “Μεγάλου Αδερφού”.

Για να προκύψει και ο τρίτος υποψήφιος για αποχώρηση έπρεπε να ανατρέξουν στον επόμενο παίκτη με τις περισσότερες αρνητικές ψήφους. Έτσι κι έγινε. Αλλά εκεί υπήρχε μια μεγάλη έκπληξη, καθώς ισοβαθμούσαν τρεις παίκτες. Η Ράνια Καραγιάννη, ο Νίκος Ζέκος κι ο Δημήτρης Κεχαγιάς, ο οποίο προηγουμένως έσωσε την Σοφία Δανέζη.

Επομένως, η τελική λίστα των υποψηφίων είναι: Χρήστος Μακρίδης, Νικόλας Παπαπαύλου, Ράνια Καραγιάννη, Νίκος Ζέκος κι Δημήτρης Κεχαγιάς.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα