Big Brother: Έξαλλη η Άννα Μαρία – Τρελός καβγάς με τον Πυργίδη

Big Brother: Έξαλλη η Άννα Μαρία – Τρελός καβγάς με τον Πυργίδη
Καβγάς Άννα Μαρίας και Δημήτρη Πυργίδη Glomex

Άννα Μαρία Ψυχαράκη και Δημήτρης Πυργίδης κόντεψαν να "πιαστούν" στα χέρια. Η εκρηκτική λογομαχία των παικτών στο σπίτι του "Big Brother".

“Άναψαν” τα αίματα στο σπίτι του “Big Brother” το βράδυ της Πέμπτης (04/09), με την Άννα Μαρία Ψυχαράκη και τον Δημήτρη Πυργίδη να έρχονται σε σύγκρουση, ενώ λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια.

Αφορμή για τον καβγά τους ήταν η ατάκα που άκουσε η Άννα Μαρία από τον Δημήτρη, ο οποίος αναφέρθηκε στο επάγγελμά της, λέγοντας πως μια σοβαρή δικηγόρος δεν θα έπαινε στο ριάλιτι, με την 36χρονη δικηγόρο να γίνεται έξω φρενών.

“Λοιπόν ξεπέρασες τα όρια! Μα την Παναγία δεν θέλω να σου ξαναμιλήσω. Δεν έχω πει τίποτα για σένα, γιατί πραγματικά ξέρω τι άνθρωπος είσαι. Δεν θα προσβάλλεις τον άλλον. Δέχομαι τις πλάκες, αλλά μη με προσβάλλεις!”, ανέφερε Άννα Μαρία.

Από την άλλη ο Δημήτρης της απάντησε πως το είπε για να την πειράξει, λέγοντας: “Αυτοπροσβάλλεσαι. Δεν είπα για το επάγγελμά σου! Εσένα είπα πως είσαι τρελή! Ότι έχεις τρέλα. Το επάγγελμα σου μια χαρά είναι. Εγώ το είπα για χαβαλέ, δεν το είπα για να σε μειώσω. Το παίρνω πίσω αν θεώρησες ότι σε μειώνω”.

Έπειτα, η Άννα Μαρία πήρε την πετσέτα και προσπαθούσε να “χτυπήσει” τον Δημήτρη φωνάζοντας: “Δεν έχεις καταλάβει τι είπα! Όταν είπες τη λέξη δικηγόρος, με έκανες έξω φρενών και με κάνεις ακόμα. Και εγώ σε συμπαθώ βρε ηλίθιο πλάσμα αλλά μη μου ξαναπείς για τη δουλειά μου”.

Ο Δημήτρης απάντησε με ακόμη πιο δυνατές φωνές, λέγοντάς της να σταματήσει και να πάει στην κουζίνα να μαγειρέψει.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα