Big Brother: Κατέρρευσε η Σοφία μιλώντας για τον πατέρα της

Big Brother: Κατέρρευσε η Σοφία μιλώντας για τον πατέρα της
Η Σοφία Δανέζη στο Big Brother Glomex

Πλάνταξε στο κλάμα η Σοφία Δανέζη, όταν ο "Big Brother" την ρώτησε για την οικογένειά της. Η συγκινητική εξομολόγηση για την απώλεια του πατέρα της.

Συγκινήθηκε και δάκρυσε η Σοφία Δανέζη στο “Big Brother”, μιλώντας για την απώλεια του πατέρα της όταν η ίδια ήταν 25 χρονών.

Ο “Μεγάλος Αδελφός” κάλεσε τη γνωστή τραγουδίστρια στο δωμάτιο επικοινωνίας και τη ρώτησε για τα πρόσωπα που της λείπουν και για την οικογένειά της.

“Είμαι στην Ελλάδα από πολύ μικρή ηλικία, από τα 17-18 μου. Η μητέρα μου και η αδελφή μου ζουν στη Γερμανία και έχω μεγαλώσει μόνη μου. Είχα τον πατέρα μου, αλλά έφυγε από την ζωή. Ήμουν 25 όταν έφυγε, αρρώστησε όταν ήμουν 23. Όταν αρρώστησε για δυο χρόνια τρέχαμε μαζί. Τα έζησα όλα μαζί του. Ήταν πολύ δύσκολα αυτά τα δυο χρόνια. Όσα χρόνια κι αν περάσουν, δεν μπορείς να μιλήσεις για αυτό το πράγμα. Όταν χάνεις τον πατέρα σου ή την μάνα σου, δεν είναι εύκολο πράγμα να το συζητάς. Σχεδόν τον ενάμιση χρόνο τον ζήσαμε μέσα στο νοσοκομείο. Ήταν ένας πολύ δυνατός άνθρωπος και έφυγε ουσιαστικά στα χέρια μου από καρκίνο“, εξομολογήθηκε η Σοφία Δανέζη.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα