Big Brother: Μεγάλες στιγμές στο σπίτι – Η Άννα Μαρία έγινε αρχηγός

Big Brother: Μεγάλες στιγμές στο σπίτι – Η Άννα Μαρία έγινε αρχηγός
Η Άννα Μαρία από το Big Brother GLOMEX

Αρχηγός η Άννα Μαρία μετά τη δοκιμασία του Big Brother. Τι είπε στον Μεγάλο Αδελφό για τη νίκη της και τη βοήθεια από τον Θεό. Κατηγόρησε την Αφροδίτη ότι έκλεψε μια σοκολάτα.

Αρχηγός κατάφερε να αναδειχθεί στο σπίτι του Big Brother η Άννα Μαρία, προκαλώντας αναταραχή και ποικίλα σχόλια από τους συμπαίκτες της.

Οι διαγωνιζόμενοι του ριάλιτι του ΣΚΑΙ κλήθηκαν να συμμετάσχουν σε μία δοκιμασία του Μεγάλου Αδελφού, κατά την οποία έπρεπε να ξεκλειδώσουν με κλειστά μάτια ένα μπαούλο, έχοντας μπροστά τους πολλά διαφορετικά κλειδιά.

Η Άννα Μαρία ξεκλείδωσε το μπαούλο της στα πρώτα δευτερόλεπτα της δοκιμασίας, κατακτώντας τη νίκη και πανηγυρίζοντας μπροστά σε όλους, που κατάφερε να πάρει την αρχηγία.

Όταν η Άννα Μαρία μπήκε στο δωμάτιο επικοινωνίας ξέσπασε σε γέλια και είπε στον Big Brother: «Είπα στα παιδιά ότι θα το κάνω σε ένα δευτερόλεπτο. Και άργησα κιόλας. Είχα πει στον Θεούλη “πες μου τι να κάνω” και μου είπε “άνοιξέ το”».

Βέβαια, τα προβλήματα στο σπίτι δεν άργησαν να έρθουν, αφού από τα πρώτα λεπτά της αρχηγίας της, η Άννα Μαρία κατηγόρησε την Αφροδίτη πως έκλεψε μια σοκολάτα από την αποθήκη.

Η Αφροδίτη κλήθηκε στο δωμάτιο επικοινωνίας, όπου δικαιολόγησε την πράξη της στον Μεγάλο Αδελφό, λέγοντας: «Δεν την έκλεψα, την προστάτεψα. Ξέρω ότι όταν θα την έχω ανάγκη δεν θα τη βρίσκω και θα βγω εκτός εαυτού. Κι άλλοι έχουν πάρει πράγματα».

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα