Big Brother: Μεγάλος καβγάς ανάμεσα σε Άννα Μαρία και Ραΐσα- Η παρέμβαση του BB για τη λεκτική βία

Big Brother: Μεγάλος καβγάς ανάμεσα σε Άννα Μαρία και Ραΐσα- Η παρέμβαση του BB για τη λεκτική βία
Glomex

Ξέφυγε η κατάσταση για άλλη μία φορά στο σπίτι του Big Brother. Μετά τη Σοφία, η Άννα Μαρία έβγαλε εκτός εαυτού και την Ραΐσα, ενώ λίγο έλειψε οι δύο γυναίκες να πιαστούν στα χέρια.

Ένας απίστευτος καβγάς σημειώθηκε στο σπίτι του Big Brother στο επεισόδιο της Παρασκευής, ανάμεσα σε Άννα Μαρία και Ραΐσα.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Ραϊσα ειρωνεύτηκε τον Χρήστο, κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση.

Ακούγοντας τα λόγια της Ραΐσα, η Άννα Μαρία την πρόσταξε να σταματήσει λέγοντάς της χαρακτηριστικά να κλείσει το στόμα της. Η κατάσταση δεν άργησε να ξεφύγει, με την Άννα Μαρία να εκτοξεύει προσβολές προς την Ραΐσα, ενώ έφτασε να αναφερθεί και στη μητέρα της τελευταίας λέγοντας τα εξής: “ Τα λέω ξεκάθαρα. Δεν σου μιλάω. Σε κατάλαβα εγώ και όλη η Ελλάδα… Ακόμα και η μανούλα σου σε κατάλαβε”. Η αναφορά στη μητέρα της, έβγαλε εκτός εαυτού την Ραΐσα, η οποία όρμησε πάνω στη συμπαίκτριά της.

Χρειάστηκε η παρέμβαση της Σοφίας Δανέζη και του Δημήτρη Κεχαγιά, οι οποίοι πήραν σηκωτή την Ραΐσα και τη μετέφεραν σε ένα δωμάτιο, με την ίδια να ουρλιάζει.

O Big Brother στη συνέχεια κάλεσε την Άννα Μαρία στο δωμάτιο επικοινωνίας, οπου της μίλησε για τη λεκτική βία, κάνοντάς της αυστηρή σύσταση να μην ξαναφερθεί με τέτοιο τρόπο σε συμπαίκτη της, αλλιώς θα έχει ποινές.

“Σήμερα παραβίασες έναν πολύ σημαντικό κανώνα του Big Brother. Ο κανόνας αυτός αφορά τη λεκτική βία. Απαγορεύεται οποιασδήποτε μορφής επιθετική συμπεριφορά, λεκτική ή σωματική. Συμπεριφέρθηκες με μη αποδεκτό τρόπο και προσέβαλες την προσωπικότητας μίας συγκατοίκους σου και της οικογένειάς της. Απαγορεύονται οι κακόβουλες προσωπικές επιθέσεις που υποβιβάζουν άτομα και προκαλούν ψυχικό πόνο. Αυτό είναι λεκτικη βία. Την επόμενη φορά που θα συμβεί αυτό, θα λάβω δραστικά μέτρα.

Στη συνέχεια ο Big Brother έκανε το ίδιο και με την Ραΐσα, στην οποία μίλησε για τη σωματική βία.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα