Big Brother: Ποινή για όλους τους συγκατοίκους του σπιτιού

Big Brother: Ποινή για όλους τους συγκατοίκους του σπιτιού
Καρέ από το σπίτι του Big Brother Glomex

Για το λάθος ενός παίκτη, την "πλήρωσαν" όλοι στο σπίτι του "Big Brother". Ποια η ποινή που επέβαλε ο Μεγάλος Αδελφός και για ποιο λόγο.

Ποινή σε όλους του παίκτες του “Big Brother” επέβαλε ο Μεγάλος Αδελφός στο επεισόδιο της Πέμπτης (15/10), αφήνοντας τους συγκατοίκους με ανοιχτό το στόμα.

Ο λόγος για τον οποίο οι παίκτες τιμωρήθηκαν, ήταν επειδή προηγουμένως ο Δημήτρης Πυργίδης πέταξε στην πισίνα την Άννα Μαρία, η οποία φορούσε μικρόφωνο.

Συγκεκριμένα, τη στιγμή που ο Πυργίδης προσπαθούσε να ρίξει την Άννα Μαρία, οι συμπαίκτες του φώναζαν να μην το κάνει γιατί δεν είχε βγάλει το μικρόφωνό της και θα καταστρεφόταν.

Ο ίδιος δεν το πρόσεξε και προχώρησε στην πράξη, με αποτέλεσμα ο “Big Brother” να ανακοινώσει πως το μικρόφωνο καταστράφηκε, κάτι που παραβιάζει τους κανόνες.

Η ποινή που επιβλήθηκε ήταν ακύρωση της λίστας με τα ψώνια της βδομάδας, κάτι που σημαίνει πως οι παίκτες θα πρέπει να τα βγάλουν πέρα με 100 ευρώ.

Όπως ήταν λογικό, η ποινή έφερε εντάσεις, με αρκετούς να θεωρούν αδικία το γεγονός πως για το λάθος ενός παίκτη την “πλήρωσε” όλο το σπίτι.

Μέσα σε αυτό το τεταμένο κλίμα ξέσπασε και ο καβγάς ανάμεσα στην Άννα Μαρία και τη Σοφία, που οδήγησε την τραγουδίστρια να μαζέψει τα πράγματά της για να φύγει.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα