Big Brother: Το ξέσπασμα του Θέμη – “Δεν γουστάρω να καθαρίζω πατάτες”

Big Brother: Το ξέσπασμα του Θέμη – “Δεν γουστάρω να καθαρίζω πατάτες”
Το ξέσπασμα του Θέμη για την αποστολή με τις πατάτες glomex

Μεγάλη ένταση και φωνές έχει φέρει η "στρατιωτική" δοκιμασία στο ριάλιτι. Όλο το σπίτι έχει εναντιωθεί στο Θέμη. Γιατί ο "Μεγάλος Αδερφός" άδειασε την αποθήκη.

Μεγάλη ένταση έχει φέρει η δοκιμασία του στρατού στο σπίτι του “Big Brother”, με τους παίκτες να πρέπει να ακολουθήσουν στρατιωτική πειθαρχία, να μένουν ξύπνιοι για τις σκοπιές, αλλά και να καθαρίζουν πατάτες..

Η συγκεκριμένη δοκιμασία έχει προκαλέσει τη στεναχώρια του Θέμη Κανέλλου, ο οποίος ένιωσε ότι δεν του ταιριάζει καθόλου αυτή η αποστολή και προσπάθησε να φέρει τη δοκιμασία στα μέτρα του, αναφέροντας πως έχει πάθει “πολιτισμικό σοκ”.

Στο επεισόδιο της Τρίτης (24/11) η κατανομή των βαρδιών από την Σοφία Δανέζη αποτέλεσε αφορμή για έναν ακόμη καυγά ανάμεσα στους παίκτες του ριάλιτι εγκλεισμού του ΣΚΑΪ, αφού ο Θέμης τσακώθηκε με τη Σοφία και το Δημήτρη Κεχαγιά, καθώς ήθελε να κοιμάται παραπάνω, εκφράζοντας παράπονα που θα έπρεπε να κάνει νυχτερινή σκοπιά και “γερμανικό νούμερο”.

Στο επεισόδιο της Τετάρτης (25/11) η ένταση ήταν πολύ μεγάλη καθώς, ο “Μεγάλος Αδερφός” αποφάσισε να τιμωρήσει τους παίκτες και να αδειάσει την αποθήκη με τις προμήθειες, ως συνέπεια της μη τήρησης των κανόνων της εβδομαδιαίας αποστολής.

Η Σοφία και ο Κεχαγιάς αντέδρασαν πρώτοι, ενώ ο Θέμης δήλωσε πως μόνο ο Ζακ και ο Χρήστος τήρησαν την αποστολή. Η Σοφία επιτέθηκε στον Θέμη, εκείνος όμως κατηγόρησε εκείνη, τονίζοντας ότι κοιμόταν τόσο εκείνη, όσο και ο Κεχαγιάς.

Στη συνέχεια, ο Κεχαγιάς ξέσπασε εναντίον του Θέμη για τη μη τήρηση των κανόνων και την ποινή που επιβλήθηκε, ενώ στο δωμάτιο επικοινωνίας είπε πως “ο Θέμης την έχει δει αντάρτης, το σέβομαι, μαγκιά του, όμως θα λες ότι δεν μπορώ να το κάνω και θα το σεβαστώ, δεν γίνεται να δημιουργείς θέματα, θα ζητάς συγγνώμη”.

“Ο Θέμης μας έχει πρήξει. Έχει γίνει πιο κακός κι απ’ τους κακούς”, είπε στο δωμάτιο επικοινωνίας η Σοφία για τον Θέμη με τη σειρά της.

Ο Θέμης, λόγω της τεταμένης κατάστασης, ξέσπασε στο δωμάτιο επικοινωνίας, εκφράζοντας παράπονα κατά της Σοφίας, αλλά και γενικότερα κατά των συμπαικτών του, που του έχουν εναντιωθεί.

“Δεν μπορείς να με αναγκάσεις να κάνω κάτι αν δεν το θέλω, δεν γουστάρω, δεν μπορείς να με αναγκάσεις “Big Brother”, δεν μπορώ να το κάνω αν είμαι κουρασμένος. Δεν μπορώ να καθαρίζω πατάτες, ενώ είμαι κουρασμένος. Κοιμάμαι τόσο λίγο. Είναι δικαίωμά μου να μην το κάνω, θα κοιμηθώ”, είπε μεταξύ άλλων ο Θέμης στο δωμάτιο επικοινωνίας.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα