Μπιμπίλας: Έρχονται καταγγελίες για δέκα άνδρες ηθοποιούς

Μπιμπίλας: Έρχονται καταγγελίες για δέκα άνδρες ηθοποιούς
Ο Σπύρος Μπιμπίλας ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΤΑΡΙΛΑΣ / PAPADAKIS PRESS

Ο Πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων ηθοποιών μίλησε για τις καταγγελίες ηθοποιών για παρενόχληση και κακοποίηση στον εργασιακό χώρο, οι οποίες πρόκειται σύντομα να γίνουν περισσότερες.

Ο Πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας βρέθηκε καλεσμένος το πρωί της Δευτέρας 1/2 στο Πρωινό του ΑΝΤ1, με αφορμή το πλήθος καταγγελιών για κακοποίησης και περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης στον καλλιτεχνικό χώρο.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας τόνισε πως μέσα στο επόμενο διάστημα ετοιμάζονται καταγγελίες για δέκα άνδρες ηθοποιούς, ενώ τόνισε πως οι καταγγελίες αφορούν “κάθε μορφή βίας”.

“Δεν εκφράζω προσωπικές απόψεις, αλλά των ηθοποιών. Να διευκρινίσω κάτι πριν από όλα. Δημιουργήθηκε μια ένταση ότι το Πειθαρχικό συμβούλιο του ΣΕΗ, που είναι θεσμικό όργανο, ήδη έχει διαγράψει ανθρώπους. Δεν υφίσταται κάτι τέτοιο”, είπε

Ενώ συνέχισε: ‘Αυτή τη στιγμή έχουμε αρκετές καταγγελίες. Για περίπου δέκα πρόσωπα, για άντρες μας έχουν πει και τους καταγγέλλουν για κάθε είδους βία. Εμείς επωνύμως, ως ΣΕΗ δεν θα βγούμε να καταγγείλουμε κανέναν, συνιστούμε επίσης στους ηθοποιούς να μην βγαίνουν στα παράθυρα”, δήλωσε.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα