Breakfast@Star: Ελίνα Παπίλα και Γιώργος Καρτελιάς έκαναν πρεμιέρα

Breakfast@Star: Ελίνα Παπίλα και Γιώργος Καρτελιάς έκαναν πρεμιέρα

Η νέα πρωινή εκπομπή "Breakfast@Star" με παρουσιαστές τους Ελίνα Παπίλα και Γιώργο Καρτελιά ξεκίνησε. Η ομάδα που τους πλαισιώνει και τα πρόσωπα-έκπληξη.

Την πρώτη “καλημέρα” είπαν το πρωί της Δευτέρας (20/09) η Ελίνα Παπίλα και ο Γιώργος Καρτελιάς μέσα από τη συχνότητα του Star.

Η εκπομπή “Breakfast@Star” έκανε πρεμιέρα και οι παρουσιαστές υποδέχτηκαν με χαμόγελο τους τηλεθεατές στο ζεστό και πολύχρωμο πλατό που θα τους φιλοξενεί αυτή την σεζόν.

Πόσο χαίρομαι που είμαστε εδώ. Είναι μεγάλη μας τιμή και χαρά που είμαστε εδώ. Μας έχουν αγκαλιάσει, μας έχουν στηρίξει και μας έχουν βοηθήσει όλοι εδώ”, ανέφερε η Ελίνα Παπίλα.

Μας πέταξαν από ένα αεροπλάνο και βρεθήκαμε εδώ”, συμπλήρωσε ο Γιώργος Καρτελιάς.

Οι δύο παρουσιαστές, οι οποίοι έχουν χρόνια εμπειρία στο ραδιόφωνο, μας σύστησαν τη νέα τους ομάδα, που αποτελείται από τους Τάσο Μπιμπισίδη, Τζώρτζια Γεωργίου, Νανά Ηλιοπούλου και την αγαπημένη Άση Μπήλιου.

Επίσης, στην κουζίνα της εκπομπής θα βλέπουμε τρεις φορές την βδομάδα τον νικητή του MasterChef 4 Σταύρο Βαρθαλίτη και δύο φορές την βδομάδα τον αγαπημένο παίκτη του MasterChef 5 τον Παύλο Χάππιλο.

Πρώτη καλεσμένη τους θα είναι η Βίκυ Καγιά, η οποία θα παρουσιάζει το “Dancing With The Stars”, που κάνει πρεμιέρα στις 10 Οκτωβρίου.

Μεταξύ άλλων θα μιλήσουν διάφοροι επώνυμοι, στέλνοντας μάλιστα τις ευχές τους για “καλή αρχή”.

Πρόκειται για μια εκπομπή γεμάτη ειλικρίνεια, αυθορμητισμό, εύστοχο σχολιασμό, διάδραση, χαμόγελο, παιχνίδια και σύγχρονη οπτική!

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα