Bridgerton: Ο Rege-Jean Page δεν θα είναι στη δεύτερη σεζόν – Πανικός στο Twitter

Bridgerton: Ο Rege-Jean Page δεν θα είναι στη δεύτερη σεζόν – Πανικός στο Twitter
Ο Rege-Jean Page Netflix

Οι θαυμαστές της επιτυχίας του Netflix "Bridgerton" συγκλονίστηκαν από την είδηση ότι ο πρωταγωνιστής της σειράς Rege-Jean Page, δεν θα εμφανιστεί στην δεύτερη σεζόν.

Πανικός έχει επικρατήσει στο Twitter, καθώς ανακοινώθηκε την Παρασκευή, ότι ο ηθοποιός Regé-Jean Page, ο οποίος έπαιξε τον ρόλο του Δούκα στο ιστορικό δράμα του NetflixBridgerton”, δεν θα επιστρέψει για τη δεύτερη σεζόν της σειράς.

Τα νέα ανακοινώθηκαν μέσω του επίσημου λογαριασμού του Bridgerton στο Twitter, με τη μορφή σημείωσης από τον χαρακτήρα της σειράς Lady Whistledown.

“Αγαπητοί αναγνώστες,

Ενώ όλα τα μάτια στρέφονται στην αναζήτηση του Λόρδου Άντονι Μπρίτζερτον να βρει την υποκόμησσά του, πρέπει να αποχαιρετίσουμε τον Rege-Jean Page, που θριάμβευσε παίζοντας τον χαρακτήρα του Δούκα του Hastings. Θα μας λείψει η παρουσία του Simon στην οθόνη, αλλά θα αποτελεί πάντα μέρος της οικογένειας Bridgerton. Η Daphne θα παραμείνει αφοσιωμένη σύζυγος και αδερφή, βοηθώντας τον αδερφό της να περιηγηθεί στην επόμενη σεζόν και να ανακαλύψει τι έχει να του προσφέρει – περισσότερη ίντριγκα και ρομαντισμός από όση μπορούν να αντέξουν οι αναγνώστες μου.

Με αγάπη, Lady Whistledown“, έγραφε η ανακοίνωση.

Πολλοί χρήστες του της πλατφόρμας απάντησαν στην ανακοίνωση δείχνοντας της θλίψη και την απογοήτευσή τους για την απουσία του Rege-Jean Page.

“Δεν μπορέσω να δω ποτέ ξανά τη σεζόν 2” έγραψε ένας χρήστης.

“Γιατί ο Δούκας δεν επιστρέφει στο Bridgerton ; Ειδικά αν η Daphne επιστρέφει. Δεν θα έπρεπε να είναι μαζί; Πού θα είναι το παιδί; Το πιο σημαντικό, γιατί να το πάρετε τον Rege μακριά από εμάς”, λέει μια γυναίκα απαντώντας στην δημοσίευση.

“Λυπάμαι τόσο πολύ που φεύγεις. Σε παρακαλώ γύρνα πίσω, δούκα μου” γράφει μια άλλη χρήστης του Twitter.

Το Bridgerton έχει σπάσει το ρεκόρ ως το πιο δημοφιλές σόου του Netflix. Το έχουν παρακολουθήσει περισσότεροι από 82 εκατομμύρια λογαριασμοί μόνο τον πρώτο μήνα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα