Χάρης Ρώμας: Θα επανέλθουμε με το Καφέ της Χαράς 99,9% – Υπάρχει σοβαρός λόγος

Χάρης Ρώμας: Θα επανέλθουμε με το Καφέ της Χαράς 99,9% – Υπάρχει σοβαρός λόγος

Ο διάσημος ηθοποιός και σεναριογράφος ρωτήθηκε για την πολυαναμενόμενη συνέχεια του "Καφέ της Χαράς" και δήλωσε πως, εκτός απρόοπτου, η σειρά επανέρχεται.

Ο αγαπημένος ηθοποιός και σεναριογράφος, που έχει γράψει και έχει πρωταγωνιστήσει σε μερικές από τις πιο επιτυχημένες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης (Κωνσταντίνου και Ελένης, Οι Μεν και οι Δε, Καφέ της Χαράς), επιβεβαίωσε όλα όσα ακούγονται τον τελευταίο καιρό για την επαναφορά και συνέχεια της σειράς “Καφέ της Χαράς”.

Ο ίδιος δήλωσε πως οι στόχοι του υλοποιούνται ο ένας μετά τον άλλον, γι’ αυτό και είναι ιδιαίτερα χαρούμενος. Ένας εξ αυτών είναι και η συνέχεια της συγκεκριμένης σειράς, η οποία θα πραγματοποιηθεί 99,9999%, εκτός απροόπτου, μιας και στον χώρο της τηλεόρασης μπορεί να συμβούν και αυτά ανά πάσα στιγμή.

Επίσης, πρόσθεσε: “Εμείς αποφασίσαμε να κάνουμε αυτό το σίκουελ, γιατί υπάρχει ισχυρός λόγος που επιστρέφουν όλοι αυτοί στο Κολοκοτρωνίτσι και νομίζουμε ότι θα είναι μια καλλιτεχνική κατάθεση. Το κάνουμε με μεγάλο κέφι, πολλή αγάπη και καλλιτεχνικά αισθανόμαστε σούπερ ωραία!”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα