Χατζηπαντελή: Οι αινιγματικές δηλώσεις πριν ξαναμπεί στο GNTM – “Ίσως είμαι η άσχημη Σοφία…”

Χατζηπαντελή: Οι αινιγματικές δηλώσεις πριν ξαναμπεί στο GNTM – “Ίσως είμαι η άσχημη Σοφία…”
Η Σοφία Χατζηπαντελή star tv / youtube

Η Σοφία Χατζηπαντελή επέστρεψε στην Ελλάδα και είναι έτοιμη να μπει και πάλι στην ομάδα του GNTM. Οι πρώτες της δηλώσεις.

Τη Σοφία Χατζηπαντελή συνάντησε ο τηλεοπτικός φακός της εκπομπής «Breakfast@Star», λίγες ώρες μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα.

Το μοντέλο μίλησε για την επανένταξή της στην ομάδα του GNTM έπειτα από την αποχώρησή της μετά τις οντισιόν και αποκάλυψε μεταξύ άλλων ποια παίκτρια θα ήθελε να στεφθεί νικήτρια του ριάλιτι μόδας του Star.

«Είμαι καλά και είμαι πολύ χαρούμενη που επέστρεψα στην Αθήνα. Είναι διαφορετική εμπειρία τώρα, γιατί όταν ήρθα την πρώτη φορά δεν με ήξερε κανείς και τώρα νιώθω ότι με υποδέχονται», δήλωσε αρχικά η Σοφία Χατζηπαντελή.

«Ήμουν σίγουρη ότι δε θα γυρίσω και είπα ότι έκανα καλό που ήμουν στις οντισιόν και ήμουν ευχαριστημένη. Δε νομίζω όμως ότι η ιστορία θα κλείσει, γιατί αυτές τις κοπέλες τις αγάπησα και θέλω να τις δω να κάνουν καλά πράγματα στη ζωή», συνέχισε η ίδια.

Όσον αφορά τον ρόλο της στο παιχνίδι από δω και πέρα, η Σοφία Χατζηπαντελή δήλωσε: «Εγώ πάντα θα είμαι η Σοφία. Μπορεί να είμαι το μοντέλο Σοφία, ίσως η άσχημη Σοφία ή η κριτής. Είμαι όμως πάντα εγώ. Αυτή τη φορά θέλω να βοηθήσω τα κορίτσια, όχι να τους βάζω challenge».

Τέλος, όσον αφορά την κοπέλα που θα ήθελε να δει νικήτρια, το μοντέλο είπε: «Στον τελικό θα ήθελα τη Μαρίτα, γιατί είναι η Κυπραιούλα μου. Όλα τα κορίτσια είναι κερδισμένα έτσι κι αλλιώς».

Σοφία Χατζηπαντελή: Οι πρώτες δηλώσεις πριν επιστρέψει στο GNTM

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα