Χικμέτ Τουγσούζ: Από την πάλη με λάδι στον τραυματισμό – σοκ του Survivor

Χικμέτ Τουγσούζ: Από την πάλη με λάδι στον τραυματισμό – σοκ του Survivor

Ποιος είναι ο Χικμέτ Τουγσούζ που σόκαρε με τον τραυματισμό του - Οι φωνές του ηχούσαν για ώρες στα αφτιά των υπολοίπων παικτών, ενώ ο Acun Ilicali ενημέρωσε πως σύμφωνα με τις πρώτες ιατρικές γνωματεύσεις ο τραυματισμός δεν θα του αφήσει μόνιμο πρόβλημα.

Σοκ προκάλεσαν οι εικόνες στο τελευταίο επεισόδιο του Survivor. Ο “σκληρός” Hikmet Tugsuz έκανε τους πάντες να “λυγίσουν” παρότι δεν ήταν και ο πιο συμπαθητικός παίκτης για το ελληνικό κοινό.

Ο Τούρκος παίκτης χτύπησε άσχημα στο στίβο μάχης στο γόνατό του και μάλλον αποχαιρετά το ριάλιτι επιβίωσης.

Παρά το ότι τον θεωρούν “εριστικό”, είχε δωρίσει στους Έλληνες παίκτες ένα χειροποίητο τάβλι το οποίο είχε προκαλέσει θετική αίσθηση.

 

Πρόκειται για έναν ιδιαιτέρως “σκληρό” παίκτη που έχει ασχοληθεί και με την πάλη “Kırkpınar” (πάλη με λάδι). H συγκεκριμένη πάλη είναι παραδοσιακό σπορ, ένα είδος Ελληνορωμαϊκής/Ελεύθερης Πάλης – περισσότερο ελεύθερης, όπου οι παλαιστές παλεύουν λαδωμένοι. Οι παλαιστές ονομάζονται πεχλιβάνηδες και φοράνε στενά δερμάτινα χειροποίητα παντελόνια πάλης που ονομάζονται κισπέτια ή κιουσπέτια (kispet ή kispet) τα οποία κατασκευάζονται από δέρματα ζώων.

Ο Χικμέτ αποφοίτησε μάλιστα από το Adnan Menderes University, ένα από τα καλύτερα της Τουρκίας στον τομέα των αθλημάτων.

Το βιογραφικό του όπως το είχε δώσει στη δημοσιότητα η παραγωγή:

“HİKMET TUĞSUZ (Χικμέτ Τουγσούζ) Γεννήθηκε το 1986 στην Αττάλεια της Τουρκίας και έχει 3 αδέρφια.

Τελείωσε το δημοτικό σχολείο και το γυμνάσιο στην Αττάλεια. Με τον αθλητισμό άρχισε να ασχολείται από την Δ’ δημοτικού και αγαπάει πολύ όλα τα σπορ. Μετά το λύκειο μπήκε στο πανεπιστήμιο όπου σπούδασε φυσική αγωγή.

Ένα απόγευμα στο σχολείο περίμενε να πάρει βαθμούς και οι καθηγητές έδιναν δώρο ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια σε όσους είχαν καλούς βαθμούς. Έτσι απέκτησε τα πρώτα του αθλητικά παπούτσια και ξεκίνησε τον αθλητισμό. Τα παπούτσια αυτά είναι το γούρι του – αν και δεν τα φόρεσε ποτέ για να μη τα χαλάσει – που τον βοήθησε σε όλες τις αθλητικές επιτυχίες του μέχρι σήμερα.

Έχει κληθεί να συμμετάσχει στην εθνική ομάδα ως προπονητής πάλης. Έχει πολύ καλές επιδόσεις στο χάντμπολ, το ποδόσφαιρο και το τρίαθλο. Έπαιξε στην ομάδα βόλεϊ, αλλά συνέχισε παράλληλα και την προπόνηση στην πάλη.

Ως προπονητής πάλης πολλοί αθλητές που προπονεί έχουν συμμετάσχει σε τουρνουά στην Ευρώπη, και έχουν πετύχει σημαντικές διακρίσεις.

Είναι ψύχραιμος και οργανωτικός και θα είναι πολύτιμος για την ομάδα του Survivor”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα