Survivor: “Show τέλος, κόψτε μου και το πόδι” – Η ανακοίνωση για τον Χικμέτ

Survivor: “Show τέλος, κόψτε μου και το πόδι” – Η ανακοίνωση για τον Χικμέτ

Όλοι οι παίκτες των δύο ομάδων έσπευσαν να βοηθήσουν τον Χικμέτ και φοβήθηκαν για τα χειρότερα. Η ανακοίνωση του Τανιμανίδη στο συμβούλιο του Survivor.

Σοκαριστικός ήταν ο τραυματισμός του Hikmet στο Survivor στο αγώνισμα επάθλου για το αυτοκίνητο όταν ήταν στον στίβο μάχης με αντίπαλο τον Yusuf.

Μάλιστα, ο παίκτης δεν μπορούσε να αγωνιστεί και στο προηγούμενο επεισόδιο εξ αιτίας τραυματισμών. Οι κραυγές του μετά το χτύπημα ήταν ανατριχιαστικές, με τον ίδιο να λέει πάντως πως εκείνο που τον ενδιέφερε ήταν το γεγονός ότι δεν θα μπορέσει να συνεχίσει στο show.

Όπως θα δείτε, “κλείδωσε” το πόδι του σε εμπόδιο με αποτέλεσμα να χτυπήσει σοβαρά στο γόνατό του, παρότι οι πρώτες εκτιμήσεις έκαναν λόγο για κάκωση στον αστράγαλο.

Πώς μεταδόθηκε ο τραυματισμός στην τουρκική τηλεόραση:

Στο συμβούλιο του Survivor, ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε ότι ο Χικμέτ είναι καλά, ο τραυματισμός δεν είναι κάτι εξαιρετικά σοβαρό, ωστόσο, δεν είναι σίγουρο εάν θα συνεχίσει στο ριάλιτι. Όπως ανακοινώθηκε πάντως, “ο τραυματισμός δεν θα αφήσει μόνιμη ζημιά στον Χικμέτ”, με τις εκτιμήσεις να είναι θετικές.

Σε κάθε περίπτωση, είδαμε τον πιο σοβαρό τραυματισμό στην ιστορία του ριάλιτι μέχρι σήμερα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα