Χριστοπούλου για GNTM: “Είδα βία, δεν κάνουμε bullying σε ένα άπειρο κορίτσι 18 χρονών”

Χριστοπούλου για GNTM: “Είδα βία, δεν κάνουμε bullying σε ένα άπειρο κορίτσι 18 χρονών”
Έλενα Χριστοπούλου GLOMEX

Η Έλενα Χριστοπούλου σχολίασε την οντισιόν της 18χρονης Αθηνάς στο GNTM, η οποία δέχτηκε σκληρά σχόλια από τη Βίκυ Καγιά. Καταδίκασε την συμπεριφορά της κριτή.

Το δεύτερο επεισόδιο του GNTM σχολίασε η ομάδα της εκπομπής “Πρωινό μας” στον ΣΚΑΙ, υπογραμμίζοντας τα κακώς κείμενα των οντισιόν.

Ένα από τα βίντεο που προβλήθηκαν ήταν η οντισιόν της 18χρονης Αθηνάς από την Κύπρο, την οποία η Βίκυ Καγιά έκανε να κλάψει με την αυστηρή κριτική της.

“Με έχει πιάσει ταχυπαλμία. Είδα βία, δεν είναι έτσι η δουλειά μας. Αυτό είναι πάρα πολύ ‘90s, όλο. Είναι ξεπερασμένο, είναι πασέ”, ανέφερε η Έλενα Χριστοπούλου, σχολιάζοντας το βίντεο.

“Στη δική μου τη δουλειά ένα κορίτσι που έρχεται μπροστά 18 χρονών, που είναι άπειρο, έρχεται για να μάθει, για να το φροντίσουμε, για να το αγκαλιάσουμε, και όχι για να του κάνουμε αυτό το bullying στην τηλεόραση. Δεν το πιστεύω αυτό που βλέπω και δεν ξέρω ποιος το άφησε να γίνει αυτό”, είπε, ξεσπώντας η γνωστή booker, η οποία υπήρξε coach στα πρώτα δύο GNTM.

“Βλέπω τον Γιώργο Καράβα, ο οποίος μετά από αυτόν τον οχετό, σκύβει το κεφάλι γιατί κι εγώ έτσι θα έκανα στη θέση του. Είναι άλλο η τηλεόραση κι άλλο οι συμπεριφορές. Παλεύουμε οι άνθρωποι και οι γυναίκες τα τελευταία χρόνια για να μην έχουμε αυτές τις συμπεριφορές, πρόσθεσε.

Οι δηλώσεις της Έλενας Χριστοπούλου

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα