GNTM: Στα “μαχαίρια” οι κριτές για την 18χρονη Αθηνά – Πήρε την Wild Card του Γιώργου Καράβα

GNTM: Στα “μαχαίρια” οι κριτές για την 18χρονη Αθηνά – Πήρε την Wild Card του Γιώργου Καράβα
Η 18χρονη Αθηνά Youtube

Δίχασε την κριτική επιτροπή του GNTM η 18χρονη Αθηνά από την Κύπρο, με τη Βίκυ Καγιά και τον Τάσο Σοφρωνίου να τη θεωρούν ένα "απλό γλυκό κορίτσι που δεν έχει σχέση με τον χώρο της μόδας".

“Φωτιά” στο πλατό του GNTM 5 έβαλε η 18χρονη Αθηνά από την Κύπρο, το βράδυ της Τρίτης (20/09). Οι κριτές μόλις την είδαν ενθουσιάστηκαν, όμως αμέσως μετά άλλαξε το σκηνικό στο πλατό.

Αφορμή για την έντονη διαφωνία των κριτών ήταν μια ερώτηση της Σοφίας Χατζηπαντελή, στην κοπέλα που μόλις τελειώσε το σχολείο. Συγκεκριμένα, η Σοφία την ρώτησε ποιος είναι ο αγαπημένος της σχεδιαστής, με την 18χρονη να λέει πως δεν γνωρίζει.

Συγκεκριμένα, οι κριτές θεώρησαν λάθος της Αθηνάς, να πηγαίνει “αδιάβαστη” σε μια οντισιόν, ειδικά στην εποχή που η πληροφορία παρέχεται δωρεάν μέσω των social media και γενικότερα του διαδικτύου.

Η κριτική επιτροπή χωρίστηκε αμέσως σε δυο στρατόπεδα, με τη Βίκυ Καγιά και τον Τάσο Σοφρωνίου να τη θεωρούν ένα “απλό γλυκό κορίτσι που δεν έχει καμία σχέση με τον χώρο της μόδας”, ενώ ο Γιώργος Καράβας τρελάθηκε με τα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

Τελικά, η Αθηνά αφού ξέσπασε σε κλάματα, για τα δυο “όχι” της Βίκυς Καγιά και του Τάσου Σοφρωνίου, καθώς έφευγε, την φώναξε ο Γιώργος Καράβας και της έδωσε τη Wild Card του.

Δείτε παρακάτω την επεισοδιακή οντισιόν της Αθηνάς:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα