Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς: Ο Luke Perry έπαθε εγκεφαλικό, η σειρά επιστρέφει στην TV

Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς: Ο Luke Perry έπαθε εγκεφαλικό, η σειρά επιστρέφει στην TV
Λιουκ Πέρι Chris Pizzello/Invision/AP

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση ότι ο τηλεοπτικός "Ντίλαν" υπέστη εγκεφαλικό και νοσηλεύεται, την ίδια στιγμή που κυκλοφορούσε το πρώτο teaser για την επιστροφή του Bevely Hills 90210.

Οξύ έμφραγμα υπέστη ο ηθοποιός Λιούκ Πέρι, γνωστός στο ευρύ κοινό ως “Ντίλαν” στη θρυλική τηλεοπτική σειρά των 90’s “Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς”. Η μεγάλη ειρωνεία είναι ότι η είδηση έγινε γνωστή παράλληλα με την κυκλοφορία του πρώτου teaser για την επιστροφή του αγαπημένου σήριαλ στην μικρή οθόνη.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα ΤΜΖ, οι αρχές δέχθηκαν σήμερα το πρωί κλήση από την οικεία του 52χρονου ηθοποιού για επείγον περιστατικό. Το ασθενοφόρο παρέλαβε τον Πέρι με εγκεφαλικό και τον μετέφερε στο πλησιέστερο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται χωρίς να έχουν γίνει περισσότερα γνωστά για την ακριβή κατάσταση της υγείας του.

Αυτή την περίοδο ο Πέρι συμμετέχει στη δημοφιλή σειρά “Riverdale” υποδυόμενος τον πατέρα του θρυλικού χαρακτήρα κόμικ Archie.

Μόλις χθες, το Fox ανακοίνωνε επίσημα ότι το “Beverly Hills 90210”, η σειρά που έκανε διάσημο τον Πέρι, επιστρέφει το καλοκαίρι ως μίνι σειρά έξι επεισοδίων με σχεδόν όλους τους πρωταγωνιστές που αγαπήσαμε από την αρχική σύνθεση του καστ: Τον Μπράντον, την Κέλι, τη Ντόνα, τον Στιβ, την Άντρια, τον Ντέιβιντ… Μεγάλοι απόντες, χωρίς να υπάρξει αιτιολογία για την απουσία τους, ο Πέρι, αλλά και η Σάνεν Ντόχερτι, που υποδυόταν την Μπρέντα και το τελευταίο διάστημα έχει δώσει γενναία μάχη με τον καρκίνο.

Το δίκτυο κυκλοφόρησε μάλιστα ένα μικρό teaser για την επιστροφή της σειράς, με την έναρξη από το πασίγνωστο πια μουσικό σήμα, προκειμένου να ανοίξει την όρεξη στους τηλεθεατές.


Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα