Dancing With The Stars: Η βροχή από ‘τριάρια’, ο χορός Αραβανή και η αποχώρηση Αλερτά

Dancing With The Stars: Η βροχή από ‘τριάρια’, ο χορός Αραβανή και η αποχώρηση Αλερτά

Ο σεφ δεν κατάφερε να λύσει τα πόδια του και έτσι κατετάγη τελευταίος στην ψηφοφορία των κριτών, ενώ δεν κατάφερε να διασωθεί από το τηλεοπτικό κοινό

Μπορεί ο Διονύσης Αλερτάς να υποσχέθηκε πως θα κάνει τη διαφορά στο δεύτερο Live, καθώς στην πρεμιέρα πήρε το νο. 3, από όλους τους κριτές, ωστόσο και το βαλς, δεν αποδείχτηκε το είδος χορού που θα μπορούσε να τον ξεκλειδώσει στο Dancing With The Stars. Ο Σεφ δέχτηκε και πάλι την κριτική της κριτικής επιτροπής, με χιούμορ ωστόσο τελικά ήταν εκείνος που αποχώρησε από το παιχνίδι. Μπορεί αυτή τη φορά να πήρε τεσσάρια, όμως αυτά δεν ήταν ικανά να τον βοηθήσουν να προχωρήσει.

Δείτε το χορό του:

H Δωροθέα Μερκούρη και ο Βλαντιμίρ Μορότσκο έκαναν την αρχή με ένα Cha Cha Cha, κερδίζοντας 18 πόντους. Ο Αντώνης Βλοντάκης και η Ελίνα Πίνη συνέχισαν με ένα passo doble που τους χάρισε 18 πόντους. Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Παύλος Μανογιαννάκης, χόρεψαν samba, κερδίζοντας συνολικά 21 βαθμούς. Σύγχρονη χορογραφία αυτή την Παρασκευή, για τον Μιχάλη Σεΐτη και την Κλώντια – Άννα Στώγια, εντυπωσίασαν κοινό και κριτές, σε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις της βραδιάς, τερματίζοντας με 25 βαθμούς.

Η Βίκυ Κάβουρα και ο Γιώργος Κετσερίδης σε hip hop χορογραφία, ανέβασαν τον παλμό στο studio του DWTS, κερδίζοντας 21 βαθμούς. Ο ρυθμός και η ένταση συνεχίστηκαν με την Πηνελόπη Αναστασοπούλου και τον Ηλία Λαδά, να απολαμβάνουν την quickstep χορογραφία τους και μαζί τους το κοινό και οι κριτές. Η εξαιρετική τους επίδοση τους χάρισε την 1η θέση με 28 βαθμούς. Σε λάτιν ρυθμούς, υποδεχτήκαμε τη Χριστίνα Λαμπίρη και τον Αλέξανδρο Παπαδόπουλο με rumba, αποσπώντας θετικά σχόλια, τα οποία τους έδωσαν 23 βαθμούς. Ο Άνθιμος Ανανιάδης και η Τζένη Νικολέντζου χόρεψαν foxtrot, με θεατρικότητα, σημείωσαν καλύτερη επίδοση σε σχέση με το 1ο live, «κεντρίζοντας» την κριτική επιτροπή. Ο Άνθιμος και η Τζένη απέσπασαν 20 βαθμούς.

Ωστόσο, εκείνη η εμφάνιση που κέρδισε την υψηλότερη βαθμολογία, ήταν της Πηνελόπης Αναστασοπούλου:

Με latin διάθεση, ο Βαγγέλης Κακουριώτης και η Νικόλ Μαυρίδη, σε μία εντελώς διαφορετική εμφάνιση, χόρεψαν salsa, η οποία τους χάρισε 24 βαθμούς.

Σέξι για μια ακόμη εβδομάδα, η εμφάνιση του τραγουδιστή Βαγγέλη Κακουριώτη:

Η Μυριέλλα Κουρεντή και ο Τάσος Ρούσσος μπήκαν δυναμικά, εκτελώντας ένα Jive γεμάτο brio και ρυθμό, τερματίζοντας με 24 βαθμούς. O Αλμπέρτο Εσκενάζη και η Άννα Πολύζου χόρεψαν ένα «καθαρόαιμο» Cha cha cha, το οποίο τους έδωσε 19 βαθμούς.

Στα highlight της βραδιάς και ο χορός της Ευαγγελίας Αραβανή με τον Αλμπέρτο Εσκενάζι. “Εμένα μου άρεσε και αυτό το τραγούδι, μπορείτε να μου το ξαναβάλετε λίγο να το κουνήσω κι εγώ με τον κύριο Εσκενάζυ; Σας παρακαλώ” είπε η παρουσιάστρια στον ηθοποιό πριν μιλήσει η κριτική επιτροπή και έτσι, οι δυο τους χόρεψαν για λίγο “τσα-τσα”.

Η Μαρία Καλάβρια και ο Αναστάσης Καναρίδης σε βιεννέζικο Βαλς, με ωραία χορογραφία και «περήφανη κίνηση», που τους χάρισαν 24 βαθμούς. Ακολούθησαν η Μαρία Κορινθίου και ο Ηλίας Μπούτσης, χόρεψαν ένα τάνγκο με «φλόγα και πάθος», με δυναμισμό στις κινήσεις τους, τερματίζοντας  με 25 βαθμούς. Ο Κώστας Τσουρός και η Μαρία Τσίτου, ένα υποσχόμενο ζευγάρι για το σόου, χόρεψαν μία αισθησιακή bachata, απέσπασαν θετικά σχόλια και 24 βαθμούς. Το 2ο live έκλεισαν με μία σύγχρονη χορογραφία, η Άννη Πανταζή και ο Ρίχαρντ Σιλάγκι, μία από τις καλύτερες εμφανίσεις της βραδιάς, κατακτώντας την 1η θέση, με 28 βαθμούς. 

Τα δύο ζευγάρια που καρδιοχτύπησαν ως το τέλος ήταν εκείνο της Χριστίνας Λαμπίρη και του Διονύση Αλερτά, με τον τελευταίο να αποχωρεί. Η κριτική επιτροπή του DWTS 6 έκρινε το αποτέλεσμα δίκαιο, ενώ ο Διονύσης Αλέρτας είπε απλά και χαλαρά πως «κάποιος έπρεπε να φύγει, έτυχε να είμαι εγώ».

Ψηφίστε ποιος σας άρεσε περισσότερο

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα