Δήμητρα Αλεξανδράκη: Η συγκλονιστική μαρτυρία για το bullying στον αδερφό της

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Η συγκλονιστική μαρτυρία για το bullying στον αδερφό της
Η Δήμητρα Αλεξανδράκη Glomex

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη μίλησε για τον μικρό της αδερφό, ο οποίος δέχεται λεκτική και σωματική βία από συμμαθητές του. Κατήγγειλε ότι οι καθηγητές συγκαλύπτουν το περιστατικό και αναφέρθηκε φορτισμένη σε όσα βιώνει το παιδί.

Καλεσμένη στην εκπομπή “Love it” της Ιωάννα Μαλέσκου βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης (08/12) η Δήμητρα Αλεξανδράκη, η οποία μίλησε για τον ετεροθαλή αδερφό της και ξέσπασε για το bullying που του κάνουν οι συμμαθητές του στο σχολείο.

Με αφορμή την πρόσφατη ομιλία του Γιώργου Καπουτζίδη για τις διακρίσεις και την βία, το γνωστό μοντέλο αναφέρθηκε στον αδερφό της που ζει στην Κρήτη και πάει Γυμνάσιο, περιγράφοντας:

“Ο αδερφός μου δέχεται πολύ άσχημη και λεκτική και σωματική βία από τα υπόλοιπα παιδιά στο σχολείο. Έχουμε ζητήσει ακόμη και παράλληλη στήριξη, αλλά μας λένε ότι υπάρχει καθυστέρηση και μεγάλη διαδικασία. Αφήνουν ένα παιδί στο έλεος του Θεού. Είναι πιο ιδιαίτερο παιδί, πιο κλειστό, δεν μπορεί να κάνει εύκολα φίλους και αυτόματα μπαίνει στο περιθώριο. Πριν λίγο καιρό είχε υπάρξει ένα περιστατικό, κατάφερα και βρήκα μέσω Instagram το ένα παιδί και μίλησα με την οικογένειά του. Δεν είχαν ιδέα. Τώρα αυτό συνεχίζεται και υπάρχει συγκάλυψη. Επειδή κάνουν παρέα οι καθηγητές με τους γονείς, μιας και είναι χωριό εκεί, συγκαλύπτουν ο ένας τον άλλον”.

Συνεχίζοντας, είπε: “Φτάσαμε στο σημείο το παιδί να περπατάει 1,5 ώρα για να πάει στο σχολείο του, επειδή δεν θέλει να πάρει το πούλμαν. Έχω βίντεο στα χέρια μου που το παιδί το κλωτσάνε, το κυνηγάνε και του ρίχνουν πέτρες. Δεν γίνεται άλλο. Γίνεται συνέχεια αυτό το πράγμα και στο τέλος βλέπουμε ιστορίες σαν του Γιακουμάκη και πόσα άλλα παιδιά. Επειδή πέρασε η επικαιρότητα, σημαίνει ότι τα ξεχάσαμε; Δεν τα ξεχάσαμε. Αυτός ο τόπος έχει γεμίσει με αίμα από αθώα παιδιά. Δεν γίνεται επειδή είναι πιο ιδιαίτερα ή διαφορετικά ή έχουν άλλον σεξουαλικό προσανατολισμό να μπαίνουν στο περιθώριο και να τους απαγορεύεις να ζήσουν”.

Ζούμε σε μία χώρα το 2021, που δεν μπορεί να προσφέρει ασφάλεια σε ένα παιδί που πάει σε δημόσιο σχολείο και είναι πιο κλειστός χαρακτήρας”, κατέληξε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Πάρε μέρος στην έρευνα αναγνωστών του NEWS 24/7. Αφιέρωσε 3 λεπτά για να απαντήσεις γρήγορα και ανώνυμα! Ξεκίνα εδώ: Έρευνα News 24/7

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα