Ο Διονυσάκης από το “Καφέ της Χαράς” μεγάλωσε – Πώς είναι 15 χρόνια μετά

Ο Διονυσάκης από το “Καφέ της Χαράς” μεγάλωσε – Πώς είναι 15 χρόνια μετά

Ο Δημήτρης Μαχαίρας πρόκειται να συμμετέχει στη συνέχεια της επιτυχημένης σειράς "Το Καφέ της Χαράς" που θα επιστρέψει σύντομα στις οθόνες μας.

Ο τηλεοπτικός Διονυσάκης ήταν ο κολλητός του Μπίλλυ και ήταν ερωτευμένος με τη Ματούλα στην επιτυχημένη ελληνική σειρά “Το Καφέ της Χαράς” του Χάρη Ρώμα στον ΑΝΤ1.

Η αγαπημένη σειρά, που ξεκίνησε να προβάλλεται το 2003 και ολοκληρώθηκε το 2006, ήταν η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση του Δημήτρη Μαχαίρα, που υποδυόταν τον Διονυσάκη, ο οποίος ήταν μαθητής Λυκείου.

Εδώ και καιρό υπήρχαν φήμες που ήθελαν το “Καφέ της Χαράς” να επιστρέφει στις οθόνες μας, κάτι που επιβεβαίωσε εν τέλει και ο δημιουργός της σειράς, ο οποίος είπε πως κάποιοι από τους παλιούς ηθοποιούς θα συμμετέχουν και στη συνέχεια του σίριαλ.

Ένας από αυτούς θα είναι και ο Δημήτρης Μαχαίρας, με τον οποίον ο Χάρης Ρώμας συναντήθηκε στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά και ανήρτησε μια κοινή τους φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, γράφοντας μερικά όμορφα λόγια για τον πρώην Διονυσάκη.

Περίπου 15 χρόνια μετά, λοιπόν, ο Δημήτρης Μαχαίρας έχει μεγαλώσει, έχει ωριμάσει και έχει μουστάκι!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα