Dragons’ Den: Ζήτησε 6 εκατ. ευρώ από τους επενδυτές – “Με πέταξαν στον δρόμο οι γιοι και η νύφη μου”

Dragons’ Den: Ζήτησε 6 εκατ. ευρώ από τους επενδυτές – “Με πέταξαν στον δρόμο οι γιοι και η νύφη μου”
Dragons' Den αντ1

Τα 6 εκατομμύρια ευρώ που ζήτησε ο κ. Γιάννης για σκόνη καθαρισμού, άφησαν τους επενδυτές του Dragons' Den με το στόμα ανοιχτό. Γιατί έμεινε στον δρόμο, ενώ ήταν εργοστασιάρχης.

Μία ιδιαίτερη πρόταση δέχθηκαν οι επενδυτές του Dragons’ Den στο επεισόδιο της Παρασκευής στον ΑΝΤ1. Ο παρουσιαστής Σάκης Τανιμανίδης υποδέχθηκε στο πλατό τον κύριο Γιάννη, πρώην εργοστασιάρχη από την Πάτρα.

Ο κύριος Γιάννης πήγε στο Dragon’s Den για να πουλήσει την επιχείρησή του και δεν ζήτησε μερικές χιλιάδες ευρώ, αλλά 6.000.000 ευρώ. Μάλιστα, δεν θέλησε να πουλήσει ένα ποσοστό, αλλά όλη την επιχείρηση (FJ Powder, πατενταρισμένη σκόνη καθαρισμού) καθώς θέλει να πάρει τα λεφτά και να ζήσει τη ζωή του.

Όπως είπε θα ζητούσε περισσότερα για το καθαριστικό του, αλλά δεν χρειαζόταν περισσότερα γιατί θα έμεναν στην τράπεζα, όπως τόνισε ο ίδιος.

«Ζητάω για να πουλήσω το 100% της πατέντας 6.000.000. Θα ζητούσα πολύ πιο πολλά, αλλά δεν έχω και τον λόγο γιατί θα μείνουν στην τράπεζα», είπε ο ίδιος και εξήγησε τι συνέβη στην οικογένειά του και πώς ακριβώς έμεινε στον δρόμο, ενώ ήταν εργοστασιάρχης στην Πάτρα.

«Μου έχουν συμβεί πολλά ευτράπελα από τους δικούς μου ανθρώπους, οπότε δεν με ενδιαφέρει να πω ότι θα το κρατήσω για να το δώσω στους μέλλοντες. Είχα ένα εργοστάσιο στην Πάτρα, υπερλούξ όλα και το έδωσα στους γιους μου. Μετά μου το πήραν με πλάγιους τρόπους οι γιοι μου όταν τους μετέφερα όλη την εταιρία. Μόλις τους το μετέφερα με πέταξαν στον δρόμο. Ήταν μια παγίδα των γιων μου, της νύφης μου και της πρώην συζύγου μου», εξήγησε μεταξύ άλλων ο κύριος Γιάννης, αλλά δεν έπεισε κανέναν και έτσι αποχώρησε χωρίς deal

Dragons’ Den: Η πρόταση του κ. Γιάννη

Δείτε ολόκληρη την οντισιόν του στο 15ο λεπτό του παρακάτω βίντεο:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα