Εκτός Survivor All Star Γκότσης και Τάκης μετά από άγριο καβγά – Η ανακοίνωση Λιανού

Εκτός Survivor All Star Γκότσης και Τάκης μετά από άγριο καβγά – Η ανακοίνωση Λιανού
Γιώργος Λιανός ΣΚΑΙ

Η παραγωγή του Survivor All Star αποφάσισε την προσωρινή απομάκρυνση του Ηλία Γκότση και του Τάκη Καραγκούνια από το παιχνίδι, λόγω ενός έντονου διαπληκτισμού που είχαν οι παίκτες off camera.

Με ένα νέο συναρπαστικό επεισόδιο γεμάτο ανατροπές επέστρεψε το Survivor All Star το βράδυ της Πέμπτης (23/03) στον ΣΚΑΙ.

Οι δύο ομάδες “ρίχτηκαν” στη μάχη για το έπαθλο φαγητού της εβδομάδας, το οποίο προκάλεσε ενθουσιασμό στους παίκτες της Κόκκινης και της Μπλε ομάδας, αφού είχε “άρωμα” Ελλάδας.

Ωστόσο, από τους στίβους μάχης έλειπαν δύο σημαντικοί παίκτες των Μπλε, ο Ηλίας Γκότσης και ο Τάκης Καραγκούνιας, οι οποίοι τις τελευταίες μέρες είχαν συνεχείς αντιπαραθέσεις και εντάσεις.

Λίγο πριν την έναρξη το αγωνίσματος, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως οι δύο παίκτες απομακρύνθηκαν προσωρινά από το Survivor με απόφαση της παραγωγής, λόγω ενός άγριου καβγά που είχαν.

“Να εξηγήσουμε την απουσία δύο παικτών, του Τάκη Καραγκούνια και του Ηλία Γκότση. Είχαμε έναν διαπληκτισμό off camera, επομένως και οι δύο παίκτες απομακρύνθηκαν. Αυτή τη στιγμή είναι εκτός Survivor, μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να δούμε πώς θα συνεχίσουν”, είπε ο παρουσιαστής ενώπιον των ομάδων.

Survivor: Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα