El Camino: Νέο trailer για την ταινία του Breaking Bad

El Camino: Νέο trailer για την ταινία του Breaking Bad

Το El Camino: A Breaking Bad Movie θα κάνει πρεμιέρα στις 11 Οκτωβρίου στη συνδρομητική πλατφόρμα του Netflix καθώς και σε ορισμένους κινηματογράφους στις ΗΠΑ.

Στο πλαίσιο της 71ης απονομής των τηλεοπτικών βραβείων EMMY, το Netflix δημοσίευσε ένα νέο teaser trailer για την επερχόμενη ταινία El Camino: A Breaking Bad Movie. Σύμφωνα με τον δημιουργό της δημοφιλούς σειράς, η ταινία αποτελεί άμεση συνέχεια των γεγονότων που συνέβησαν στο τελευταίο επεισόδιο με τίτλο “Felina” (2013).

Στο trailer βλέπουμε τον Jesse Pinkman (Aaron Paul) μέσα στο αυτοκίνητο, έχοντας σταματήσει σε κάποια ερημική τοποθεσία. Στο ραδιόφωνο αναμεταδίδεται η είδηση πως η Αστυνομία έχει βρεθεί ήδη στον τόπο όπου συνέβη το μακελειό και το χαρακτηρίζει ως πρωτοφανές. Σύμφωνα με την περιγραφή, στην ταινία θα δοθούν αρκετές απαντήσεις, ενώ ο Jesse καλείται να συμφιλιωθεί με το παρελθόν του προκειμένου να χτίσει ένα κάποιο μέλλον…

Το El Camino: A Breaking Bad Movie θα κάνει πρεμιέρα στις 11 Οκτωβρίου 2019 σε ορισμένους κινηματογράφους στις ΗΠΑ και στην πλατφόρμα streaming του Netflix.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα